MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Sodavand

De fleste af os har vores helt særlige præferencer når det kommer til sodavand. Nogle af os foretrækker en iskold Pepsi Max, andre en Cola Light eller Cola Zero. Måske foretrækker du en Tuborg Squash appelsin sodavand, eller måske kan du bedre lide en Fanta. Præferencerne er mange, og det er vores udvalg af sodavand heldigvis også.

Sodavand

Et stort udvalg af kendte brands

På Bevo.dk kan du nemlig slukke tørsten i alle de kendte sodavands mærker som eksempelvis Coca Cola, Fanta, Sprite, Faxe Kondi, Pepsi, Schweppes og Harboe. Vi har masser af billige sodavand i både flasker og på dåse, og selvfølgelig i mange forskellige størrelser og varianter. 

På Bevco.dk kan du købe alt til festen. Udover øl, vin og spiritus har vi også et stort udvalg af netop sodavand. Det er svært at holde en rigtig god fest uden drinks og cocktails, og til det skal man naturligvis bruge forskellige sodavand. Om du skal holde fødselsdagsfest, havefest, studenterfest, firmafest eller bare fest, så der er rigeligt med valgmuligheder til dig og dine tørstige gæster.

Hvad er sodavand?

Sodavand er betegnelsen for ikke alkoholiske drikkevarer, eller læskedrikke med kulsyre. Kulsyren er i sig selv lidt syrlig, så de fleste sodavand er tilsat sukker for at kamuflere den syrlige undertone. Der findes dog også et bredt udvalg af light sodavand, der er sødet med kunstige sødestoffer, herunder eksempelvis Cola Zero, Pepsi Max og Cola Light.

Sodavand med mange år på bagen

Sodavand som vi kender dem, har efterhånden mange år på bagen. Allerede i slutningen af 1800-tallet opfandt amerikanerne Coca Colaen. Dengang var Cola dog et medicinsk præparat, da den indeholdte ekstrakter fra kolanødden.   

De tidligste sodavand blev produceret i små glasflasker helt ned i 25 centiliters størrelser. Det er dog tydeligt at se at populariteten har været stødt stigende, også på størrelsen. I dag fås de fleste sodavand i helt op til 3 liters flasker.

Luksus sodavand

Der findes altså sodavand i alle mulige størrelser, varianter og kvaliteter. Og også indenfor sodavand er der et stigende luksus marked, hvor premium sodavand vinder frem i stor stil. Særligt de lækre sodavand fra eksempelvis Thomas Henry og italienske J. Gasco er populære som mixere i drinks og cocktails. De fås i mindre glasflasker, hvor design og kvalitet er i centrum.

Så hvad end du skal bruge kendte sodavandsmærker, billige sodavand på tilbud eller de lidt mere eksklusive varianter, så finder du dem her på Bevco.dk til de bedste priser, og med dag-til-dag levering. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne giver dig et par råd med på vejen om dit valg og køb af sodavand.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk