Saftevand

Se vores store udvalg af Saftevand, hvor du kan vælge mellem 1 forskellige varer til priser fra 189,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Saftevand

Vand er essentielt – det ved vi alle. Uden vand kan mennesket ikke leve. Der er dog et problem; det smager ikke af noget. På restauranter og caféer hører vi som forbrugere ofte sætningen ”med eller uden brus”, og det er langt fra den mest spændende valgmulighed på drinkskortet. Saftevand er derfor et glimrende alternativ til dig, der ikke vil nøjes med en smagløs væske. Kort sagt gør man vand langt mere spændende end et glas almindeligt vand, og kan klassificeres som en alkoholfri cocktail. En sjat i bunden af glasset – fyld resten af glasset med vand og værsgo’; så har du en spændende læskedrik!   

Fun – Danmarks mest kendte saftevand

Fun er én af danskernes yndlingssaftevand, og har været at finde på de danske supermarkedshylder i flere årtier. Brandet blev etableret i 1970 hvor blandingsforholdet oprindeligt lå på 1:4 og blev produceret på 1,5 liters flaske. I 1984 begyndte produktet at blive fremstillet uden sukker med smagsvarianter bestående af Sport, Appelsin og Jordbær. I 2003 ophørte produktionen af den sukkerholdige saftevand og der blev derfra kun fremstillet en sukkerfri udgave. På bevco.dk finder du 9 stk. Fun One Hindbær/Orange saftevand til 116kr.

Kom saftevand i din cocktail!

Med saftevand, vand og spiritus kan du nemt skabe en kalorielet drink. Saftevandens intense smag overdøver den skarpe smag af spiritus og vandets neutrale smag, som gør dette til en prisvenlig og smagfuld ”cocktail”, som du kan lave uden nogen former for barudstyr. Denne drink er især handy, hvis du ikke har meget tid på hånden inden en fest eller bytur. 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?