MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Kildevand

Når man virkelig er tørstig, er der bare ikke noget, der slår en iskold vand. Kildevand er både forfriskende og læskende, og så er der et hav af lækre varianter at vælge i mellem. Om du skal bruge en billig kildevand til kontoret, en flot kildevand til restauranten, eller måske bare en ganske almindelig kildevand, så har vi et bredt udvalg af alle de kendte vand brands her på Bevco.dk.

Kildevand

Kildevand er in!

Salget af kildevand er steget hele 160 procent igennem de sidste syv år, og vi danskere drikker nu mere kildevand end nogensinde før. Det har formentlig både noget at gøre med vores stigende fokus på sundhed, det store og varierede udvalg af vand og også at vi i langt højere grad hele tiden er på farten, hvor det er super nemt og praktisk at have en flaske vand med sig til at slukke tørsten med.

Vand i mange varianter

Om du er på jagt efter et godt tilbud på kildevand, en flot og lækker kildevand eller bare den billigste vand til pengene, så er du havnet det rette sted her på Bevco.dk. Vi har et bredt udvalg af en masse forskellige vand og store mærker som Egekilde, Denice, Kildevæld og Voss. Vi fører også den miljøvenlige postevand i flot designet karton kaldet Postevand. Hvis du er på udkig efter vand med brus eller vand med smag, så har vi selvfølgelig også det. Prøv eksempelvis Egekilde Danskvand med citrus, der har en dejlig forfriskende smag. Hos Bevco.dk behøver du altså hverken gå på kompromis design, pris og kvalitet

Vild med vand

Jeps, danskerne er virkelig vilde med vand og vi køber det ind i stor, stor stil. Et par fun facts lyder at vi danskere på årsbasis køber mere end 100 millioner flasker med kildevand. Det meste kildevand på flaske er udvundet fra det danske grundvand, hvor vandet, når det er hentet op blot skal iltres og filtreres førend det er drikkeklart.

Kærlighed og kildevand

Et gammelt ordsprog lyder at alt vi mennesker har brug for til at overleve er kærlighed og kildevand. Forsimplet ja, men måske meget sigende alligevel. Sikkert er det i hvert fald, at vi har brug for vand, og helst meget af det. Det er både vigtigt for vores velvære, for vores krop og for vores hud at vi er hydrerede. Du kan se og købe vores store udvalg af forskellige vand i alle prisklasser. Du kan selvfølgelig også give os et kald, hvis du har brug for et godt tilbud på store mængder eller bare generelle råd omkring dit valg af vand.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk