Juice

Juice er både sundt og smagsfuldt. Og faktisk er juice også et rigtig godt og lækkert alternativ til at blande i drinks i stedet for eksempelvis sodavand. Den friske frugtsaft pifter nemlig både drinks og cocktails op, så de bliver friske og runde i smagen, og så er en juice som eks granatæblejuice oveni købet rigtig sund.

Filtrer produkter
Økologisk
Der er 7 varer, du endnu ikke har set.
Juice

Et stort udvalg af juice

På Bevco.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags juice, så du kan mixe din yndlings drink hurtigt og nemt. Vi har billig juice, lækker juice, sød juice og frisk juice. Der er altså juice til enhver lejlighed uanset om du skal lave klassikeren vodka-juice med en frisk appelsin juice, om du skal lave ævle-bævle med vodka og æblejuice eller om du skal forkæle dig selv med et sundt glas granatæble juice. Mulighederne er mange, så køb din juice billigt på Bevco.dk og få den leveret direkte til døren. Vi har også samlet et par tips og tricks til forskellige slags juice og drinksopskrifter her, så du kan blive godt inspireret og klædt på inden du køber din juice på Bevco.dk.

Granatæble Juice

Vi kommer ikke udenom den populære Granatæble juice. Granatæble juice har i hundrede vis af år haft en medicinsk funktion, og granatæble juice er stadig en sund og forfriskende drik den dag i dag. 

Der er lavet et hav af undersøgelser, der alle sammen viser at ekstrakter fra granatæblernes juice, skræl og olie har store sundhedsmæssige fordele. De kan eksempelvis være med til at sænke hastigheden på forskellige kræftcellers delinger. Granatæblernes høje indhold af sunde antioxidanter og vigtige vitaminer såsom jern, A, C og E vitamin er med til at holde kroppen sund og rask, da det øger iltforsyningen til kroppen.

Granatæblejuice er altså virkelig sundt, og en ikke uvæsentlig sidegevinst er at granatæblejuice også øger testosteron niveauet i kroppen på samme måde som eksempelvis viagra. Der er altså masser af gode grunde til at prøve kræfter med den lækre, syrlige juice, som i øvrigt også er god at blande i drinks og cocktails.

Juice i drinks, cocktails og shots

Nu skal det hele jo ikke handle om sundhed, men mest af alt om det store udvalg af forskellige slags juice, som du kan bruge i drinks og cocktails.

Vodka & Appelsinjuice

En vaske ægte klassiker må siges at være Screwdriver, som er vodka mixet med appelsinjuice. Den er frisk og let drikkelig til enhver lejlighed. Appelsin juice er også en af hovedingredienserne i den efterhånden retro drink Filur. Filur er på én og samme tid sød og frisk, og så er den festlig farvestrålende. Med fx Grey Goose Vodka, rød sodavand og appelsinjuice går man aldrig galt i byen med en Filur drink.  

Vodka & Æblejuice

Æblejuice er også en mere eller mindre uundværlig juice, når baren skal fyldes op med drikkevarer til drinks og cocktails. De fleste har på et eller andet tidspunkt nydt en Ævle Bævle, der helt simpelt består af vodka og æblejuice. Det er en lynhurtig og nem drink, der hver gang smager fantastisk og sidder lige i skabet. Skal festen spices op med forskellige shots, er de såkaldte Æblekage shots også altid et sikkert hit. Den lækre Galliano vanilje likør shakes med æblejuice og pyntes af med en klat flødeskum.

Juice til lækre cocktails

Skal det være ekstra eksotisk og lækkert, så er Pina Colada løsningen. Pina Colada der typisk består af lys rom (evt. Malibu kokos rom), kokosmælk, isterninger og ananas juice er både nem at lave og lækker at drikke.

Mulighederne med juice er altså mange, og udvalget er stort. Så løber munden i vand efter en kold Pina Colada eller en klassisk Screwdriver, så køb juice og spiritus her, så du er klar til fest. Vi har mamge flere ideer og tips til, hvad du kan lave med din juice, så giv endelig vores kundeservice et kald, så deler vi ud af vores tricks, og hjælper til med dit køb af juice.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?