MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Frugtpuré

Frugtpure er den ultimative accessories hvis man gerne vil lave kreative drinks og cocktails. Ikke nok med at frugtpuré er et lækkert alternativ til frosne bær i forskellige cocktails, så kan den friske frugtpure også give både et friskt pift og en smuk farve i dine drinks, så de bliver ekstra festlige og smagsfulde.

Frugtpuré

Den gode smag i fokus

Hos bevco.dk har vi lagt vægt på den gode smag og kvalitet i vores brede og spændende sortiment af frugtpuré. Vi er blandt andet stolte af at kunne tilbyde et kæmpe udvalg af forskellige Monin frugt pure, der kan give en masse varierede smagsoplevelser.

Frugtpuréens fordele

Da frugtpure er flydende frugt, er det givetvis super anvendeligt i både drinks, cocktails, smoothies og desserter. Særligt eksotiske frugter er geniale i fyldende form. Brug frugtpuré til kreative drinks, cocktails og mocktails. Prøv eksempelvis kræfter med en lækker Mango Mojito, hvor du moser lime og mynte med Monins mangopuré og til sidst tilsætter rom, sodavand og knust is. Vupti, så har du en frisk, fyldig og utrolig smagfuld cocktail. Du kan uden problemer også lave den med eksempelvis jordbærpuré, passionsfrugtpuré eller hindbærpuré. Kun fantasien sætter grænser.

Med vores store udvalg af Monin frugtpuré er du sikret et minimum af 50% frugt i puréen, som giver en fantastisk smag og en fyldig struktur. Se vores store udvalg herunder, og find den puré der passer lige præcis til din yndlings cocktail. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, der har en masse gode ideer til dit køb af frugtpuré.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk