MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Frugtpuré

Frugtpuré

Frugtpuré

Frugtpuré er det ultimative tilbehør, hvis man gerne vil skabe kreative drinks og cocktails. Ikke nok med at det er et lækkert alternativ til frosne bær i forskellige cocktails, så kan den friske frugtpuré også give både et friskt pift og en smuk farve i dine drinks, så de bliver ekstra festlige og smagsfulde.

Frugtpurés gode smag i fokus

Hos bevco.dk har vi lagt vægt på den gode smag og kvalitet i vores brede og spændende sortiment af frugtpuré. Vi er blandt andet stolte af at kunne tilbyde et kæmpe udvalg af forskellige Monin frugtpuré, der giver en masse varierede smagsoplevelser.

Frugtpuré fremstilles efter den pågældende frugt er blevet presset, blandet og kogt til en cremet væske. Selve navnet er af fransk oprindelse, og sjovt nok har den familieejet sirup- og puréproducent Monin også franske rødder. I forlængelse af deres kæmpemæssige sirupproduktion, har Monin gået den ekstra mil for deres forbrugere og udviklet et hav af forskellige frugtpuréer med inspiration fra deres trofaste frugtsortiment som de bruger til at fremstille sirupper.

Frugtpuré overlapper andre retter som tykke supper, creme og skysovs, når man sammenligner konsistens. Coulis er et andet ord for frugtpuré, og minder mere om det end de andre retter. Frugtpuré kan laves typisk i en blender, og skal oftest tilberedes som almindelige retter, for at fremhæve smagen, fjerne giftstoffer og reducere vandmængden.

Hvilke brands producerer frugtpuré?

Monin

Georges Monin var stor fan af at underholde store selskaber. Hans puré og frugtsirup blev til, da det en aften gik op for ham, at hans cordials på daværende tidspunkt manglede en mere intens aroma, hvilket han endte med at få gennem hans frugtpuré og frugtsirup. Han gik derefter på jagt for at finde frugtvarianter der kunne udvikle hans produkt, cordials og frugtsirup og opnå kommerciel succes. Han var ikke i tvivl om, at hans kulinariske repertoire, kombineret med eksotiske frugter, kunne skabe højkvalitetsprodukter som frugtpuré til restauranter, barer, mm.

Afhængig af dine præferencer, kan du uden problemer udskifte kokossirupen i din piña colada med frugtpuré lavet på kokos. Ved at tilføje enhver form for Monins frugtpuré, om det er smoothies eller cocktails, bliver konsistensen kraftigere og smagen intensiveres. Monins genuine produktopskrift indeholder små stykker frugt i enhver dråbe. Så om du vil lave en klassisk appeltini, en sodavand til hverdagen, eller en forfriskende smoothie, giver disse frugtpuréer et ekstra smagselement.

Monin har i over 100 år stræbet efter at være de førende på markedet inden for sirup, likør og frugtpuré. Monin dyrker kun frugt af højeste kvalitet, så de fortsat kan være frontløberen på frugtpuré og sirupmarkedet.

Ravifruit

På bevco.dk finder du yderligere en fransk frugtpuré producent, der går under navnet Ravifruit.  Ravifruit har produceret en puré siden 1981, og lægger stor vægt på at respektere naturen og fastholde autentiske smage til deres frugtpuréer igennem brugen af lokal, økologisk frugt. Grundet den høje efterspørgsel af frugtpuré, forhandler vi naturligvis et af Ravifruits mest sælgende produkt, nemlig med passionsfrugt.

Frugtpurés intense aromaer

Passionsfrugt til denne frugtpuré dyrkes typisk i Brasilien, Paraguay og Argentina.  Sammenlignet med bananen og dens frugtpuré, produceres passionsfrugten i langt mindre mængder. Der produceres 45 mio. tons bananer om året sammenlignet med 650.000 tons passionsfrugt, hvorfor efterspørgslen af frugtpuré lavet på passionsfrugt er større, og gør frugten mere eksklusiv og eksotisk.

Grundet sine unikke og intense aromaer, er frugtpuré fremstilet af passionsfrugt kendt for værende et yderst alsidig produkt, idet passionsfrugt er en neutral ingrediens for drikkevarer med blandet frugt. I Tyskland er multivitamin juice den anden mest solgte juice efter æblejuice, hvor frugtpuré fra passionsfrugt er hovedingrediensen. Det siger lidt om smagen!  

Hvordan fremstilles frugtpuré?

Frugtpuré fremstilles ved at kombinere frugt, sukker og citronjuice ned i en foodprocessor. Derefter blendes blandingen til den ønskede frugtpuré. Hvis der bruges en blender i stedet for en foodprocessor, bruges der en si til at fjerne sten.  Frugtpuré kan laves typisk i en blender, og skal oftest tilberedes som almindelige retter, for at fremhæve smagen, fjerne giftstoffer og reducere vandmængden.

Findes der forskellige smage af frugtpuré?

Monin producerer en masse forskellige frugtpuréer med et hav af smagsvarianter, fra lokale, danske frugter som jordbær, rabarber og havtorn, til eksotiske frugter fra fjerne kyster, såsom bananer, mangoer og ananas. Frugtpuré kan laves på alle frugter!    

Da frugtpuré er flydende frugt, er det givetvis super anvendeligt i både drinks, cocktails, smoothies og desserter. Særligt eksotiske frugter er geniale i fyldende form. Brug frugtpuré til kreative drinks, cocktails og mocktails. Prøv eksempelvis kræfter med en lækker Mango Mojito, hvor du moser lime og mynte med Monins frugtpuré lavet på mango, og til sidst tilsætter rom, sodavand og knust is. Vupti, så har du en frisk, fyldig og utrolig smagfuld cocktail. Du kan uden problemer også lave den med eksempelvis jordbær, passionsfrugt eller hindbær. Kun fantasien sætter grænser.

Med vores store udvalg af Monin frugtpuré er du sikret et minimum af 50% frugt i puréen, som giver en fantastisk smag og en fyldig struktur.   

Cocktails indeholdende frugtpuré:

Pornstar Martini

Det skal du bruge: 

- 1 del Absolut Vodka Vanilje

- 1 del Passionsfrugtpuré

- 1/4 Monin Vanijlesirup

- 1 skive ananas

- 1/2 passionsfrugtkød

- 1/2 passionsfrugt.

Sådan gør du: Læg ananasskiven ned i en shaker , og pres. Tilføj Absolut Vanilje, passionsfrugtkødet, vanilje sirup og passionsfrugtpuré. Ryst og si i et nedkølet cocktailglas. Pynt med passionsfrugt. Servér med champagne i et shotglas.

-

Old Vic

Det skal du bruge

- 1 del Tanqueray No. 10 Gin

- 1 del Monin jordbærpuré-

 1 del Wenneker jordbærlikør

- 2 strejf citronjuice

- 1 strejf balsamico-æddike

Moët & Chandon champagne

- 1 mynteblad

Sådan gør du: Fyld en shaker med isterninger. Tilføj balsamico-æddiken, citronjuice, gin, jordbærpuré og jordbærlikør. Ryst og si ned i et nedkølet highball glas fyldt med isterninger. Top up med champagne. Pynt med mynteblad

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk