Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Tuborg Grøn Pilsner 4,6% 30x33 cl. (flaske)

På lager - Hurtig levering

Pr. kasse

231,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Tuborg pilsner, også kaldet Grøn Tuborg, er Danmarks allerførste pilsnerøl samt mest solgte pilsner. Den ikoniske øl var desuden den allerførste pilsner på markedet, og blev introduceret i 1880 af Tuborg Bryggerier, som dengang lå i Hellerup, nord for København. Tuborg pilsner er inspireret af de polske bryggere i Pilzen, hvor navnet stammer fra.

Selve øllen er en undergæret pilsner, som udelukkende brygges på pilsnermalt af vårbryg, der giver øllen sin karakteristiske strågule farve. Tuborgs særlige gær og humle giver denne danske pilsner sin vellidte smag, der beskrives som frisk med blomster- og kornaromaer, og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. Den indeholder vand, bygmalt, byg og humle, og i glasset ser du en levende, gylden farve med flot hvidt skum.  

Øllen har en alkoholprocent på 4,6%, fremstilles ved Carlsbergs bryggeri i Fredericia og er med årene blevet et stort internationalt brand der sælges i over 70 lande på globalt plan. Den er kendt for sin exceptionelle kvalitet og forfriskende smag, og passer til lette madretter, salater og ved frokostbordet. Den kan også med fordel nydes til krydrede, asiatiske retter.

Tuborg pilsner - en verdenskendt øl

Uden for Danmark er Tuborg pilsner, eller ”eksport-øl”, et kendt brand.  Den har en stor markedsandel, særligt i Rusland, hvor Tuborg er det største licensproduceret ølmærke. Også i nogle af de øvrige europæiske nationer er Tuborg pilsner yderst anerkendt. Tyrkiet, Sverige, og Tyskland er nogle af de lande, hvor efterspørgslen af Tuborg er højest.

Da Tuborg pilsner er Danmarks foretrukne øl, passer den naturligvis ind mange forskellige steder. Den er til at stole på, og er forblevet uændret i mange år, hvilket gør, vi danskere ved, hvornår vi bedst nyder denne ikoniske pilsner. Om du skal til konfirmation, studenter- eller grillfest, eller bare skal en uformel tur i byen, så er Tuborg pilsner det oplagte valg. Den er let fyldig, hverken for livlig eller rolig, og er en smule bitter i smagen. Den bør nydes ved 7-10 grader celsius, og er kendt for at passe ind på de danske frokostborde. Udover de ovennævnte sociale arrangementer, figurerer Tuborg pilsner også ved et hav af kæmpemæssige begivenheder, der inkluderer nævneværdige danske festivaler som Roskilde, Northside, og Grøn Koncert, samt Distortion i København, der alle serverer Tuborg deres forfriskende pilsner i massevis. 

Tuborg pilsner er ikke længere blot en øl. Det er noget, vi danskere identificerer os med. I over 100 år har den været Tuborgs flagskib, og er et af de mest genkendelige produkter på markedet. Tuborg pilsner samler folk. Det er en uundværlig ”hyggegenstand” i vort samfund.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer30253
Alkohol4,6%
EmballageGlasflaske
KategoriPilsner / Lager
LandDanmark
MærkeTuborg
Størrelse33 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!