Trullo di Pezza Licurti Primitivo Di Manduria 2017 15% 75 cl.

Trullo di Pezza Licurti Primitivo Di Manduria 2017 15% 75 cl.

Pr. flaske PRIS FRA 125,00 DKK  
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 159,00
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 125,00

100+ stk. på lager

93 Point: "Licurti har en lækker fuld krop, lette modne tanniner samt en indbydende og levende finish!" - WinesCritic

4,0 på Vivino

87 Point: "It's a full, flashy and rich style!" - Wine Enthusiast

Licurti er historien om 2 unge talenter der overtog en vingård få kilometer uden for Manduria i Puglien og mildest talt har vendt bøtten på hovedet, for at opnå den nuværende kvalitet. Hos Trullo di Pezza er intet overladt til tilfældighederne, der tages ingen shortcuts - og det smages tydeligt.

Vinen er lavet på den lokale drue Primitivo også kendt som Zinfandel i andre dele af verden, og druerne er dyrket i den karakteristiske, mineralrige “røde jord” som kun findes i dette område.

Druerne er plukket ved den perfekte modenhed og tilbringer efter gæringen 6 måneder på små franske egetræsfade, for at opnå den fyldige, dybe smag, der karakteriserer Licurti.

Med Licurti får du en vin, hvor der er fokuseret på kvalitet fremfor købmandskab. Det er den perfekte grillvin med masser af moden frugt, vanilje og krydderier i næsen, fuld krop med flot sødme og en utroligt velbalanceret smagsoplevelse.

Vinens kvalitet er virkelig tydelig hvis man sammenligner med mange af de mere kvabsede, sødladne, portvinsagtige konkurrenter, så selv hvis du tidligere har afskrevet Primitivo for at være for sød og tung, vil du snyde dig selv for en rigtig god oplevelse ved ikke at prøve Licurti.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?