MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Isterninger

Hos Bevco forhandler vi drikkevarer i store mængder. Øl, sodavand, champagne, spiritus, vine – listen er lang. MEN! Noget, som rigtig mange af ovennævnte drikkevarer har til fælles, er, at de helst skal serveres køligt. Drikkevarer, der serveres ved lave temperaturer, er langt mere forfriskende – og ikke bare på en varm sommerdag.

Kan du forestille dig, at få serveret en cocktail uden isterninger eller knust is? Nej, det kan vi heller ikke, og derfor kan du her bestille 25kg is, enten knust eller som almindelige isterninger i en termoboks, som kan holde sig helt op til TRE DAGE ved stuetemperatur.

Isterninger - essentielle i nattelivet

På natklubben kan man på ingen måde byde en betalende gæst en spand med spiritus eller champagne uden isterninger eller knust is, som naturligvis også bruges i glassene, så gæsternes drinks forbliver kolde og holder dem hydrerede på en varm natklub. Isterninger er noget af det allervigtigste for en natklub, bar eller restaurant, da det er langt de færreste der foretrækker en drink lavet med væsker som har stået ved stuetemperatur.

Dog er det langt fra KUN på natklubben, at isterninger spiller en væsentlig rolle. Det er sommer. Festivalsæsonen er i fuld gang, og solen bager ned på dig. Noget af det første man tænker på i sådan en situation er, at man bare må have noget koldt at drikke. I sådan en situation er det afgørende, man har isterninger til rådighed, hvis man altså ikke vil have utilfredse kunder.

Isterninger redder enhver fest

Til havefester, konfirmationer og studenterkørsel kommer der sædvanligvis en masse tørstige gæster, der som noget af det første får en drikkevare stukket i hånden, om det er en øl, en Ready-To-Drink eller et glas champagne som velkomstdrink. Disse drikkevarer skal naturligvis køles ned inden servering, hvilket 25kg isterninger eller knust is nok skal sørge for. Med en spand og sådan en kæmpe mængde is kan du sørge for, at alle dine tørstige gæster nyder en kølig drik. Samtidig sparer du en helt masse plads i køleskabet eller fryseren, hvor du højst sandsynligt allerede har en masse andet stående. Med disse isterninger er du altså godt klædt på til at holde enhver fest samt underholde og tilfredsstille samtlige inviterede gæster. Du kan også med fordel bruge disse isterninger til indendørsarrangementer som blandt andet privatfest, konferencer, julefrokoster mm.

Det vigtigste er altså ikke selve arrangementet, men blot det faktum, at du har isterninger til rådighed (i hvert fald hvis der skal serveres drikkevarer).        

Er du over 18 år?