Chips & Nødder

Se vores store udvalg af Chips & Nødder, hvor du kan vælge mellem 34 forskellige varer til priser fra 15,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Chips & Nødder

Sulten for sjov, lækkersulten eller bare snack sulten? Uanset hvad du foretrækker at kalde det, så har vi et lækkert og fristende udvalg af forskellige snacks i form af chips og nødder på bevco.dk. Du kender det sikkert godt – I sidder til festen eller på baren, måske rafler I over et par øl og den lille sult trænger sig på. Her er saltstænger, Kims chips og peanuts som sendt fra himlen. Med sin saltede smag er disse snacks perfekte til en kold Tuborg.

 Chips og nødder til ethvert arrangement

Chips, eller crisps, som det hedder på engelsk, stammer fra Storbritannien, og blev opfundet i starten af 1800-tallet. De fremstilles på tynde kartoffelskiver, som derefter steges eller bages til de er helt sprøde, og serveres oftest som snack, men til tider også som tilbehør eller appetizer. I løbet af de sidste 200 år er chips blevet tilført en række smage og krydderier, og findes stort set i alle smagsvarianter. Chips-markedet omsatte for $16,5 mia. dollars i 2005, som stod for 35,5% af hele snack-markedet.  

Nødder er inden for de seneste år gennemgået et ”image skifte”, i det de før i tiden blev forbundet med forestillinger om tårnhøje fedtprocenter og at man skulle helt skulle undgå nødder. Denne saltede snacks ry har ændret sig, og forbindes nu med en sund livsstil, da de har et højt fiber- og proteinindhold og dæmper sulten. Nødder er altså rigtig sunde, så om du er til fest eller filmaften, kan du altså nyde peanuts og andre typer nødder med god samvittighed.  

 

Kendte brands inden for chips og nødder

Burts er et engelsk chips-brand etableret i 1995 i den sydvestlige engelske by Devon, som producerer traditionelle, håndlavede chips med i en masse smagsvarianter, såsom Sea Salt Malted Vinegar, almindelig Sea Salt, og Smoked Crispy Bacon. Trods Burts relativt korte historie, forsøger de at forbinde eksklusiviteten af deres chips med en traditionel, gammeldags indpakning, og skille sig ud fra de store, kommercielle brands på markedet. Hos mange europæiske hoteller er en pose Burts chips ofte at finde, når du træder ind på værelset – det siger noget om Burts image!

 

Kims er Danskernes ubestridt yndlings chips-brand og har forsørget landet med saltede chips og nødder siden starten af 1960’erne. Dét faktum, at 98% af alle danskere kender Kims, siger alt om deres smagsfulde snacks, som dagligt nydes i mange husstande. Den uofficielle frontfigur, Jørgen, har i over 20 år ageret historiefortæller for dette brand, der i årevis har produceret chips og nødder af højeste kvalitet.

 

Hos Bevco finder du de to klassiske smagsvarianter, Havsalt og Sour Cream & Onion i tre forskellige størrelser. Førstnævnte er kartofler skåret i helt tynde skiver, stegt i solsikkeolie og til sidst krydret med havsalt. Den har været én af danskernes foretrukne siden midten af 1990’erne. Derudover finder du Kims chips med Barbeque og American Grill.  Chips og nødder, især peanuts,  er utrolig populære tilbehør til alkoholiske drikkevarer, og bliver serveret på langt de fleste barer rundt omkring.  Kims saltstænger er også en ægte dansk klassiker, og serveres ofte som snacks til fester.

 

Mr. Filbert's er en prisvindende nøddeproducent fra Somerset, beliggende i det sydvestlige England. De har, siden oprindelsen i 2010, vundet over 30 priser i madindustrien. Af den grund var vi ikke i tvivl om, at Mr. Filbert’s produkter skulle figurere under vores sortiment af chips og nødder. Brandet er det hurtigst voksende snack brand i Storbritannien, og producerer sundere alternativer til klassiske typer snacks.

 

Joe & Seph's trådte frem på markedet i 2010 med en mission om at producere ”uortodokse” typer popcorn -  nogle, der ikke blot smagte af salt. I 2013 lavede de, i samarbejde med et London Dry Gin brand, verdens første Gin & Tonic popcorn.

Under vores sortiment af chips og nødder finder du netop denne speciel type snack, som bare skal prøves.  

Den søde, sprøde tonic efterfulgt af citrus og enebæraromaer med toner af London Dry Gin, produceres med Joe & Seph’s unikke, bløde karamel af egen opskrift.  Under chips og nødder sortimentet finder du en mere klassisk type popcorn, også fra Joe & Seph’s, nemlig Double Salted Caramel. Disse popcorn har et lækker lag karamel med havsaltflager, som resulterer i en intens sød og saltet smagskontrast.  

 

Hos Bevco kan du altså gå på opdagelse i vores store sortiment af chips og nødder, fra eksklusive, udenlandske brands, til Danmarks foretrukne snack-brand, Kims, som tilbyder, chips, nødder og saltstænger.    

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?