Tilbehør

På Bevco.dk har vi et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge til både den professionelle bar og hjemmebaren. Og når vi siger alt, så mener vi alt! Vi har nemlig det hele lige fra sorte affaldssække til cocktail shakere, til toiletpapir og skænkepropper. Det er også her, du finder vores udvalg af friske frugter som eksempelvis appelsin, lime, citron og mynte samt lækre snacks såsom peanuts, chips og saltstænger.

Filtrer produkter
Økologisk
Der er 482 varer, du endnu ikke har set.
Tilbehør

Denne menu er forbeholdt vores OnTrade / HoReCa kunder. DET ER IKKE MULIGT AT KØBE PRODUKTERNE I DENNE MENU, MEDMINDRE DU ER B2B ELLER ONTRADE KUNDE HOS OS! KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OG BLIVE OPRETTET SOM KUNDE.

Et stort udvalg af udstyr

Uanset om du skal bruge rørsukker og mynte til din Mojito, salt og citron til din tequila eller flødeskum og kandispinde din Irish Coffee, så kan du købe det lige her til nettets bedste priser.

Forskellige behov

Vi sætter en ære i at kunne servicere alle vores forskellige kunders behov, og det bærer vores store udvalg præg af. Som sagt har vi nemlig både barudstyr og tilbehør til den lille bar hjemme i kælderen, til festen med vennerne og det store professionelle diskotek eller universitetsbaren. Om du skal bruge oplukkere, sugerør, proptrækkere, barskeer, skænkepropper, bottle pilots, hældetutter, barmåtter, shakere, muddlere, bakker, isskeer eller isspande, så kan du købe det hele lige her på Bevco.dk med dag-til-dag levering og prismatch.

Der er naturligvis forskel på behov og budget, så derfor har vi tilbehør i mange forskellige prisklasser og varianter – altid med prisgaranti, så vi sikrer dig den billigste pris på markedet.

Mange års erfaring med rådgivning

Vi har mange års erfaring med at levere barudstyr og bartilbehør til både private, store fester, universitetsbarer, events, diskoteker og store festivaller. Du kan derfor også med fordel tage os med på råd i dit køb af bar udstyr, så vi kan vejlede dig ud fra netop dit behov, og sammen finde det helt rigtige tilbehør til den billigste pris.

Alt i plastglas

Vi har et stort udvalg af plastglas hvad enten de skal bruges til shots, fadøl eller drinks. Vi har de populære Red Cups, som man med fordel kan bruge til at spille Beer Pong, helt almindelige plastikglas, der er særdeles velegnede til kolde og velskænkede fadøl, og de smarte Jägerbombs shots glas, der på perfekt vis inddeler Jägermeister og Red Bull for sig. Vi forhandler også de populære mediciner bægere, shots glas og vinglas på stilk.

Pynt og praktik

Pynt og praktik skal der til i enhver festlig og funktionel bar. Så om det er servietter, stearinlys eller cocktailparaplyer eller måske bonruller, kuglepenne og gaffa tape, så har vi det naturligvis på Bevco.dk. Vi har også affaldssække, klude, viskestykker, håndsæbe, hygiejneposer, toiletpapir og rengøringsartikler – alt sammen udstyr, der måske ikke er ligeså sjovt at handle ind som øl og spiritus, men som er nødvendigt for at få en bar til at fungere optimalt.

Ta’ et kig på vores store udvalg, eller kontakt vores personale <link> for råd og vejledning til dit køb af tilbehør og barudstyr.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?