Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Taylor's Late Bottled Vintage 2017 20% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

179,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

I denne Taylor's Late Bottled Vintage portvin er der udelukkende blevet brugt nogle af de bedste druer fra Dourodalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade. 
Det er en elegant portvin med en dyb rubinrød farve, samt en intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. 
Den har en fyldig og kompleks, men stadig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær samt bløde og velintegrerede tanniner. Så har den også en lang og behagelig eftersmag. 

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter og skimmeloste. Den kan også drikkes efter måltidet. Server den afkølet, for den bedste oplevelse. 

Firmaet Taylor's er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændigt uafhængigt. Hovedsædet ligger i Vila Nova de Gaia, Portugal, hvor der eksporteres portvine til mindst 54 lande over hele verden. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde. Portvinene fra Taylor's er i dag og vil fortsat være nogle af de største portvine.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53113
EmballageGlasflaske
KategoriPortvin
DrueTouriga Nacional Blend
Størrelse75 cl.
Alkohol20%
ServeringsforslagBlå ost, Chokolade, Mousse, Fondant
LandPortugal
RegionDouro
Årgang2017
MærkeTaylor's
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!