Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Tails P. Martini Cocktail 14,9% 100 cl.

På lager - Hurtig levering

268,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Tails Cocktails laver premium ready to drink cocktails, der gør livet betydeligt nemmere for dig!
I dette tilfælde er der tale om cocktailen med det meget lidt sobre navn, Pornstar Martini, som består af 42 Below Vodka, vanilje, passionsfrugtlikør og -saft samt lime. Der er dermed sagt tale om en eksotisk basker med dejligt syrlige noter samt en snert af sød vanilje.

For at nyde den lækre cocktail skal du bare shake 12,5 cl. Pornstar Martini med isterninger, og derefter straine den i et Martini glas for det helt rette udseende. Pynt evt. med passionsfrugt eller lime, og så er du sådan set færdig!

Må vi så lige bede om kammertonen, tak!
Det meget lidt børnevenlige navn ”Pornstar Martini” er angiveligt ment som en afspejling af den store lidenskab og passion, der blev lagt i cocktailens kreering, og så skulle det gerne skabe billedet om en ”stilet og selvsikker drink”, der emmer af ren nydelse og sjov. Om det nu også har været den egentlig årsag, kan selvfølgelig diskuteres, men opfinderen, Douglas Ankrah påstod altså hårdnakket, at han ikke gav den det navn for at skabe omtale. Det er bare lidt som om, at folk ikke rigtigt køber hans argument, og derfor er den også kendt under mere stuerene navne såsom Passion Star Martini eller bare Passion Martini. Vi vælger dog at beholde det x-ratede navn og henviser til akt 2, scene 2, vers 45-46 af Shakespeares Romeo og Julie for yderligere spørgsmål.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52882
Alkohol14,9%
MærkeTails
Størrelse100 cl.
EmballageGlasflaske
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!