Sydhavnskaffe Peru Condor Espresso ØKO 1.000 gr. (hele bønner)

Sydhavnskaffe Peru Condor Espresso ØKO 1.000 gr. (hele bønner)

Pr. pose 235,00 DKK  

Leveringstid 5-7 hverdage

Peru Condor Espresso fra Sydhavnskaffe er en økologisk kaffe med en dejlig blød og rund smag. I kaffen her vil du opleve et væld af spændende smagsnoter som karamel, abrikos, chokolade og mandler. Bønnerne er dyrket i den nordlige del af Peru som grænser op imod Ecuador. Farmene her er typisk meget små, derfor stammer bønnerne i denne blanding også fra 6 mindre farme som samarbejder for at kunne eksportere deres høst.

Kaffebønnerne er vasket, hvilket betyder at der bevares et mere rent smagsudtryk. Denne forbehandling benyttes ofte til specialkaffer hvor kaffen er Single Origin, da denne proces giver plads til de lokal jordbunds- og vejrforhold, sætter sit præg på kaffebønnens smag.

Sydhavnskaffe er et lokalt kafferisteri fra Århus som blev grundlagt i 2016. Her er den gode kaffeoplevelse i fokus og kun de bedste bønner bliver udvalgt. De har et godt og tæt samarbejde med de lokalområder og kaffefarmere hvor kaffen kommer fra, og går meget op i sikre en forsvarlig kaffehandel og bæredygtig kaffebranche. 

Peru Condor Espresso findes også i 250g. 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?