Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Stolichnaya Citrus Vodka 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

148,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Stroli Citros er en meget aromatisk vodka, der indledningsvist byder på en let sødlig duft af citron, før den går over i en mere intens lime. På trods af sin intensitet, fremstår aromaen aldrig syntetisk eller overrumplende, men derimod ganske naturlig og som et dejligt supplement til vodkaens egentlig smag, der udgøres af diskret og pirrende citron med et let blomstret præg i finish.

Er man vild med lidt syrlige drinks, er Citros selvsagt oplagt at bruge som mixer til cocktails og drinks. Heriblandt kan nævnes Limongrad, drinken med et ualmindeligt noller, men solidt navn, som ikke består af andet end Stroli Citros Vodka og tranebærjuice.

Stoli Vodka er fremstillet med hvede og rug, der dyrkes i den enormt fertile sortjord, før det høstes og fermenteres med artesisk vand i op til 60 timer. På dette stadie er alkoholprocenten så høj, at der er tale om decideret finsprit og derfor tilsættes yderligere mængder af artesisk vand ved destilleringen for derigennem at opnå den rette procent, fantastiske smag og usædvanligt rene karakter.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10863
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
MærkeStoli Vodka
LandRusland
Alkohol37,5%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!