MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Spiritus

På Bevco.dk kan du købe alt din spiritus til de bedste og billigste priser online. Med blot få klik kan du købe spiritus og få dine drikkevarer leveret hurtigt direkte til døren. Nemmere bliver det ikke. Og udvalget – ja, det finder du nok heller ikke større. Vi er nemlig stolte af at have Danmarks største online udvalg af alle slags spiritus med både prisgaranti og dag-til-dag levering.

Spiritus

Spiritus til enhver fest

På bevco.dk er priserne på spiritus skruet helt i bund, men servicen er til gengæld banket helt i top. Vi har altid masser af gode tilbud på spiritus, så hvis du skal købe drikkevarer til hjemmebaren, til fødselsdagen, til studenterfesten, til diskoteket eller til universitetsbaren – så bestil det hele lige her på Bevco.dk.

Et stort spiritus udvalg

Vi fører en lang række af de allermest kendte spiritus brands indenfor vodka, rom, gin, whisky, tequila, cognac, likør, snaps, bitter og shots. Vi har samlet nettets bredeste udvalg af spiritus indenfor både billige mainstream mærker og luksus varianter. Du kan altså gå på opdagelse i vores store udvalg og købe alt hvad hjertet begærer af spiritus lige her på Bevco.dk.

Spiritus – en spændende historie

Spiritus er en fælles betegnelse for produkter, der indeholder ætanol. Paradoksalt nok blev spiritus opfundet i de arabiske lande, hvor spiritus den dag i dag er forbudt i store dele af landende. Spiritussen fandt sin vej til Europa via den romerske hær for mange hundrede år siden, og dengang blev drikken brugt som et medicinsk præparat, der eftersigende skulle indeholde livsforlængende eliksirer. Med sine næsten magiske evner, blev spiritus givet navnet Eau-de-Vie, som betyder Livets Vand.

Der er sket meget sidenhen, og det er vist ikke for meget at påstå, at spiritus den dag i dag ikke ligefrem bliver anset som livsforlængende medicin, men mere som et nydelsesprodukt i forbindelse med fest og socialt samvær.

Det er ikke kun opfattelsen af spiritus der har ændret sig i årenes løb, også fremstillingsmetoden har gennemgået en stor udvikling og blevet betydeligt forfinet. I dag bruges forskellige destillerings apparater ved fremstillingen af spiritus. Og hvert mærke, har typisk sin egen produktionsmetode og opskrift på at fremstille den bedst mulige spiritus.

Fremstilling af spiritus

I destilleringsprocessen udligner man den kraftige smag af alkohol, som gæringen har skabt. Det er her man forfiner og udvikler de enkelte smagsnuancer i spiritussen. Der findes den dag i dag et hav af forskellige smagsvarianter indenfor spiritus. Alle de forskellige muligheder indenfor flavours og aromaer, gør spiritusudvalget både spændende og varieret. Det medvirker også at der findes spiritus i alle prisklasser og til ethvert formål. Der er både spiritus såsom årgangs rom, god cognac og lækker whisky, der fortjener at blive nydt rent eller on the rocks. Der er også lyse spiritusser som eksempelvis vodka, gin og tequila, der er spændende at mixe i drinks og cocktails.

Køb din spiritus her

Spiritus tilbyder altså en verden af muligheder, hvad end du skal mixe cocktails, lave drinks, drikke shots eller bare nyde en enkelt. Du kan købe alverdens varianter af spiritus lige her på Bevco.dk – selvfølgelig kun hvis du er fyldt 18 år, for selvom spiritus er en lækker og spændende størrelse, så skal den nydes med måde og omtanke. Hvis du har brug for vejledning til dit køb af spiritus, et godt tilbud eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som hellere end gerne deler ud af gode råd og gode priser. 

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk