Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Sobieski Vodka 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

99,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Sobieski er et vodka-brand der blev etableret i vodkas fødested, Polen, i 1864. Denne vodka er frisk, glat og velbalanceret, og egner sig perfekt til alle vodka-indeholdende cocktails, men kan også nydes rent over isterninger. Eksperter beskriver Sobieski som ”rigtig vodka”, der forbliver inden for den overkommelige ende af prisklassen, hvilket efterhånden har gjort den til Polens foretrukne vodka.

 

Sobieski - Polsk vodka i verdensklasse

Vodkaen har vundet utallige prestigefyldte priser verden over siden dens internationale lancering i 2001. Denne polske specialitet destilleres kontinuerligt og indeholder Dankowski rug, som er af allerhøjeste kvalitet. Vandet der bruges i denne vodka filtreres naturligt fra Oligocene Epoch kilder i Polen. Ifølge et bestyrelsesmedlem hos Sobieski, betyder et kontinuerligt destillationssystem langt mere end de antal gange, en vodka destilleres.

 

Sobieski har en let og frugtig aroma, uden de helt skarpe noter af spiritus, som mange andre typer af vodka og spiritus i den tilsvarende prisklasse har. Smagen er blød, glat og neutral, med blide strejfer af friskhøstet rug. Smagen afrundes hurtigt med en halvtør frugtsmag, der efterlader ganen frisk og ren.

 

Skal du bruge en neutral vodka til en fordelagtig pris, så vælg Sobieski!

Sobieski vodka produceres udelukkende på 100% ren rug ved Starogard Gdánski destilleri i Gdansk, Polen ved landets nordlige kyst. Dette produkt produceres ved et af Polens højeste tårne, for at lave den reneste og glatteste vodka på markedet. Sobieski vodkas indhold af rug giver behagelige aromaer af frisk kaprifolium, citron, og nødder. Den er ren og glat, hvilket gør den oplagt til at drikke rent og i en cocktail. Rug-vodka har en karakteristisk smag, og Sobieski har skabt et lækkert produkt der appellerer til de fleste forbrugergrupper grundet sin neutrale smag og fordelagtige pris.  

 

Sobieski er et af verdens ubestridt største vodka-brands grundet sin høje kvalitet og lave pris. Dens alsidighed gør den yderst velegnet til at drikke rent eller mixe i drinks. Denne vodka går ikke på kompromis med kvalitet og eksemplificerer fint håndværk og autenticitet. Sobieski bygger på en ydmyg arv, og deres vodka produceres udelukkende på deres destilleri i Gdansk, Polen.   

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10499
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol37,5%
LandPolen
MærkeSobieski
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!