Bevco A/S
Søg
Cart

Snaps Bornholm Akvavit Klar 40% 70 cl.

På lager

124,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bornholmer Akvavit er en krystalklar og ren akvavit med diskrete antydninger af kommen og dildkrone. Den kendetegnes af en fantastisk blød smag, der runder af med en behagelig krydret eftersmag. En perfekt ledsager til det kolde frokostbord.  

Bornholm Spirits

Bornholm Spirits startede i 2016 med noget så ydmygt som en chili snaps. 6 år senere, i 2021 købte de fabrikken på Bornholm, og i dag har de over 30 kvalitetsprodukter og over 500 forhandlere, Bevco inklusive naturligvis.

En nyfortolkning af spiritus med respekt for traditionerne

Bornholm Spirits skaber deres egne helt unikke smage indenfor spiritus heriblandt snaps, vodka og bitter. De gør en dyd ud af konstant at videreudvikle og gentænke spiritus i nye velsmagende udgaver, som du aldrig har smagt dem før, men de har stadig benene solidt placeret i de gamle, stolte traditioner. Alt spiritussen er lavet på gode, nordiske råvarer og krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år. Det munder ud i et kvalitetsprodukt, der både smags- og udseendemæssigt er en udsøgt fornøjelse – og mange af dem er desuden økologiske.

Snaps i cocktails? Du må da have slugt søm.

Bornholm Spirits skubber konstant grænserne for, hvordan ’traditionel’ spiritus som vodka, akvavit og snaps kan tage sig ud. Måske du studser lidt ved tanken om snaps i cocktails, men vi kan garantere dig for, at du vil blive overrasket over, hvor mange lækre smagsnuancer man rent faktisk kan fremtrylle med lidt fantasi, en ordentlig mængde innovation og bundsolidt håndværk. Begiv dig ud på en spændende rejse med de unikke varianter af snaps, bitter og vodka fra Bornholm Spirit og genfortolk klassikere som Espresso Martini, Margarita eller Mojito. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52398
MærkeSnaps Bornholm
Størrelse70 cl.
KategoriSnaps
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
LandDanmark
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!