Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Smirnoff Red Vodka 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

123,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Smirnoff Red Vodka stammer fra et vodka-producerende brand af selvsamme navn med russisk oprindelse, der nu ejes og produceres og britiske Diageo. Smirnoff Red Vodka er verdens mest sælgende vodka. Verden rundt sælges der en kasse Smirnoff hvert andet sekund. Derudover ligger brandet på førstepladsen over ”premium spirits” i verden, og vandt dobbeltguld-prisen til San Francisco World Spirit Awards i 2017. Til en række blindtest er den blevet kaldt en ”hands-down” favorit af vodka-eksperter såvel som den almindelige befolkning.

Smirnoff Red Vodka - En lang og spændende historie

Smirnoff blev etableret i Moskva i 1860’erne af Arsenievich Smirnov, som overtog hans onkels fabrik, og videreudviklede den til et destilleri i den russiske hovedstad. Smirnov havde kommerciel ”flair”, og opbyggede sit brand omkring den vodka, vi i dag kender som Smirnoff Red Vodka. Hans selskab blev Ruslands største vodka-producent, som blandt skyldtes hans destillationsmetoder, der indebar trækulsfiltrering og kontinuerlig destillation, som gav en renere spiritus, og var noget, hans konkurrenter ikke kunne leve op til.

Den Russiske Revolution saboterede Smirnovs eftermæle. Fabrikken blev omdannet til en garage, og hans sønner, der havde overtaget selskabet, mistede alt hvad de kendte til. Smirnoff Red Vodka blev for alvor sat ud af produktion. Den ene søn døde, mens den anden flygtede til Frankrig og etablerede et lille destilleri lidt uden for Paris, og omdøbte det originale navn Smirnov til Smirnoff, hvilket han mente gav en fransk twist.   

Smirnoff Red Vodka - Verdens mest solgte vodka

Smirnoff Red Vodka er verdens mest sælgende vodka. Verden rundt sælges der en kasse Smirnoff hvert andet sekund. Derudover ligger brandet på førstepladsen over ”premium spirits” i verden. Den sælges nu til 130 lande verden over, og produceres i lande som Albanien, Brasilien, Honduras, Indien, Irland, Italien, Letland, Mongoliet, Filippinerne, Storbritannien og USA.

Smirnoff Red Vodka fremstilles på korn og igennem en kontinuerlig destillation som tager 24 timer. Væsken blandes derefter med demineraliseret vand, så alkoholvolumen sænkes ned fra 95% til 37,5%.

Selvom moderne destillationsapparater fjerner urenheder som det oprindelige produkt ville have indeholdt, filtreres moderne Smirnoff Red Vodka stadigvæk gennem syv kolonner med aktiveret trækul. Spiritussen filtreres i op til otte timer, hvor den passerer syv tons trækul inden den endelig reduceres til flaskestyrke med mere demineraliseret vand. Smirnoff Red Vodka er krystalklar i farven og har en ren, neutral aroma med svage toner af sort peber og trækul. Smagen er utrolig ren, og man kan tyde spor af frisk pebermynte.

Smirnoff Red Vodka er en glimrende vodka til en fornuftig pris, og der er ingen begrænsninger til dens brug i cocktails og drinks. Dens rene, neutrale smag gør, at valget af mixer er uvæsentligt, da den harmonerer perfekt med et utal af disse

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10491
Størrelse70 cl.
MærkeSmirnoff
EmballageGlasflaske
Alkohol37,5%
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!