Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Smirnoff Black Vodka 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

168,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Smirnoff Black Vodka – Den Raffinerede Sorte Vodka til Eksklusiv Nydelse

Smirnoff Black Vodka er en eksklusiv vodka, der fascinerer med sin forførende karakter og rige smagsprofil. Denne sorte vodka er omhyggeligt håndlavet af dygtige mestre ved hjælp af førsteklasses korn og en kostbar destillationsproces. Resultatet er en vodka med en silkeagtig tekstur og en udsøgt smag, der vil fortrylle selv de mest kræsne livsnydere.

Den sofistikerede elegance, som Smirnoff Black Vodka udstråler, gør den til den perfekte ledsager til enhver lejlighed. Uanset om det er en eksklusiv fest, en intim sammenkomst med venner eller blot en stund for dig selv, vil denne vodka imponere med sin uanstrengte charme.

Smirnoff Black Vodka opnår den perfekte balance mellem blødhed og karakter, hvilket gør den ideel til at nyde den ren eller som en fornem ingrediens i forfriskende cocktails. Den intense og sofistikerede smag vil efterlade et varigt indtryk på dine sanser og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Opdag Smirnoff Black Vodka i dag og oplev en ny dimension af vodka-nydelse. Denne eksklusive vodka er skabt til ægte livsnydere, der værdsætter sublimt håndværk og en uforlignelig drikkeoplevelse. Nyd magien i hver eneste slurk af Smirnoff Black Vodka og skål for enestående smagsoplevelser.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10490
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
MærkeSmirnoff
EmballageGlasflaske
KategoriVodka
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!