Silverboom Special Reserve Shiraz Merlot 15% 75 cl.

Silverboom Special Reserve Shiraz Merlot 15% 75 cl.

Pr. flaske 59,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

Silverboom Special Reserve Shiraz/Merlot 15% 75 cl.

 

Intens og kraftfuld sydafrikaner med masser af vilde bær i smagen og en fin balance mellem sødme og intensitet. En oplagt ledsager til den gode bøf.

 

Området og producenten: Swartland betyder direkte oversat “sort jord” og er opkaldt efter den lokale mør- ke “Rhino busk”, der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland, der begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town, er et af de nyere vinområder i Sydafrika og dyrkes efter traditionelle forskrifter, hvor der kun anvendes meget lidt drypirrigation. Swartland er i de seneste år blevet mere anerkendt for de vine der produceres her, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot typicitet for Sydafrika.

 

Vinen: Dedikerede og specialiserede vinmagere har omhyggeligt udvalgt Shiraz- og Merlot-druerne til denne vidunderlige og kraftfyldte vin. Druerne er høstet ved optimal modenhed for at sikre en vin med masser af saft, intensitet og kraft. Silverboom er fermenteret op til en alkoholprocent på 15%. Herefter stoppes gæringen for at opnå en vin, der viser en flot balance mellem koncentration i smagen og en fin sødme i slutningen.

 

I glasset: Silverboom Shiraz-Merlot er en særdeles blød og fyldig vin med masser af Sydafrikas sol og varme i glasset. I duften er der et væld af vilde bær og lakrids samt et fint hint af krydderier. I smagen mødes man af de samme toner som i duften og her suppleres det komplekse smagsind- tryk af peber og fine faste tanniner samt en lang vedvarende eftersmag. Silverboom kan med fordel nydes nu men kan også sagtens tåle at ligge op til fem år fra høståret. Nyd Silverboom Shiraz-Merlot til rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger.

 

Serveringstemperatur: 16-18 grader

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?