Silverboom Black Label Cabernet Sauvignon 15% 75 cl.

Silverboom Black Label Cabernet Sauvignon 15% 75 cl.

Pr. flaske 79,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

Silverboom Black Label Cabernet Sauvignon 15% 75 cl.

Fyldig og balanceret Cabernet Sauvignon fra Stellenbosch i Sydafrika. En vin der viser Sydafrikas styrker og som bestemt ikke vil skuffe. Virkelig value for money.

 

Området og producenten: Vinen stammer fra det store vinområde Stellenbosch i Sydafrika. Området bærer samme navn som den største by i distriktet, og har gennem tiderne været grobund for nogle af de absolut bedste vine i Sydafrika. Sammen med Pearl og Franschhoek udgør Stellenbosch Cape Winelands, der er den største vinregion i Sydafrika. Området ligger smukt mellem kystnære bjergrygge, og nyder godt af et behageligt middelhavsklima, der er ideelt til dyrkning af druer af særdeles høj kvalitet.

 

Vinen: Cabernet Sauvignon-druerne til Silverboom Black Label er særligt udvalgt af vinmageren og høstet fra veldrænede vinmarker hvorpå jordbunden er præget af granit og skiffer, hvilket giver vinstokkene et hårdt underlag at arbejde i. Resultatet er spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne. Druerne plukkes i slutningen af marts i de tidlige morgentimer og bringes direkte til vineriet. Her presses druerne let, og gennemgår efterfølgende en 36 timer lang udblødning. Efter udblødningen gæres vinen ved kontrollerede temperaturer i rustfri ståltanke for efterfølgende af hvile i 3 uger på tankene. Når vinen er faldet til ro, lagres den nænsomt på egetræ i 8 måneder og opnår hermed den høje kvalitet.

 

I glasset: Silverboom Black Label er intens dyb rød i glasset med mørke næsten sorte strejf. I duften mødes man af en væld af røde og sorte bær som solbær, jordbær og blåbær. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret med en klassisk Cabernet Sauvignon karakter. I smagen går noterne fra duften igen, solbærene er dominerende og suppleres flot af fine egetræstoner og et let krydret præg. Silverboom Black Label er en oplagt ledsager til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste.

 

Serveringstemperatur: 16-18 grader Vinen bør nydes inden 2019

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?