RumChata Likør 15% 70 cl. + 2 GlasSPAR 40%

RumChata Likør 15% 70 cl. + 2 Glas

Pr. flaske 89,00 DKK 149,00 DKK  

100+ stk. på lager

RumChata er en utrolig alsidig likør, der er lavet på rigtig fløde fra Wisconsin kvæg blandet sammen med en premium 5 x destilleret caribisk rom, samt deres egen, hemmelige kombination af krydderier baseret på den cremede horchata drik, der bl.a. giver den smagsnoter af kanel, sukker og vanilje.

Selvom RumChata har taget det amerikanske marked med storm siden sin introduktion i 2009, er vi europæere først lige begyndt at kunne invitere den lækre, cremede likør indenfor – og det var også på tide, må man bare konstatere! I flere stater er den nemlig lige så populær som selveste Bailey’s, så det er okay, hvis man føler sig lidt snydt, når nu vi ikke har fået lov at nyde RumChata i Danmark noget før.

Én likør, alverdens muligheder

Med RumChata er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan kreere af lækre drinks! Der er klassikerne med et lille RumChata-twist såsom Colada, Espresso og White Russian, men også spændende, originale shots såsom Candyfloss, Cookie og Risengrød. Bland op med kaffe, vodka, gin, rom, whiskey – ja, lige hvad du vil nærmest! Mulighederne er mange, og scroller du lidt ned på siden, finder du nogle forskellige bud på, hvad du kan lave med RumChata.

Shot-A-Chata
Hvad skal man med to shotglas, når man kan få det samme i ét? Sammen med din RumChata får du peak innovation med 2 styks Shot-A-Chata: noget så smart som ét shotglas, men delt i to! Rumchata i den ene side, dit valg af alkohol i den anden. Det er nemt og åbner op for en hel verden af muligheder!

Opskrifter med RumChata

ChataEspresso

3 cl. RumChata

2 cl. Sambuca

4 cl. Espresso

Shakes med is og serveres i et Copue-glas

Shots

Candyfloss

2 cl. RumChata

1 cl. Jordbærsirup eller -likør

Cookie

2 cl. RumChata

1 cl. Jägermeister

Risengrød

2 cl. RumChata

1 cl. Kanellikør f.eks. Jack Daniel’s Fire

Dirty Monkey

2 cl. RumChata

1 cl. Bananlikør

Alle shots shakes med isklumper

RumChata med kaffe

Kaffe con Chata

Varm kaffe tilsættes RumChata efter smag

RumChata Iced Coffee

3 dele stærk kaffe (evt. ready-to-drink iskaffe)

1 del RumChata, masser af is

Rum Chata White Russian

2 dele RumChata

1 del kaffelikør

1 del vodka, masser af is 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?