Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Ron Matusalem Gran Reserva 15 års Rom 40% 70 cl. (Gaveæske)

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

240,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Ron Matusalem Gran Reserva 15 års Rom er flagskibet i Matusalem rom familien og er forgudet for dens træagtige, tørre og smøragtige smagsnoter. Dens kompleksitet og blødhed ør den perfekt ren, men også ideel til nye, klassiske drink kombinationer. 
Smagen i denne rom er træagtig, tør og med smøragtige noter. Den har en duft af kokosnød, frugt, blomster, ahorn, maltet, kryddernellike og røget. Dertil har den en intens, gylden honning farve med ristede undertoner. 

Matusalem rom er grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba, og er stadig ejet af den 5. generation af Alvarez familien. På dette tidspunkt blev den hyldet som en af Cubas mest populære drikkevare, men som følge af den cubanske revolution i 1959, blev produktionen flyttet til den Dominikanske Republik, hvor Ron Matusalem stadig produceres i dag. 
Matusalem blev født for næsten 150 år, og har leveret destilleret god smag siden 1872. Det var den mest efterspurgte rom under Cubas guldalder, et uudsletteligt ikon. De mener at elegance er tidløst, og det er et eftermæle der er gået i arv igennem generationer. Matusalems ”leitmotiv” er at være pionere i nydelsen ved at smage, udtrykke og dele naturlig god smag. 

Pionerer indenfor Solera rom lagring metoden, for at udvikle en blødere rom med bedre smag. Den hemmelige opskrift er i uændret form gået i arv fra generation til generation, siden 1872. 
Solera systemet er en antik teknik, som bruges dynamisk til at aldre Spanske brandy og sherry vine. Matusalems bidrag til systemet var uvurderligt, og gjorde smagen unik. Medium ristningen af udvalgte ex-bourbon tønder og rom blanding er nøje overvåget af ”The Master Blender”, en ekstremt vigtig rolle, som har sikret den unikke essens i Matusalem rom siden 1872. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10360
Alder15 år
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
GaveæskeGaveæske
KategoriPremium Rom
LandDen Dominikanske Republik
MærkeRon Matusalem
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!