RETURNERINGJeg har fortrudt et køb - hvad gør jeg?

Hvis du fortryder din bestilling, kan du som privatkunde, indenfor 14 dage efter du har modtaget ordren, sende den retur til os. Enkelte varer er undtaget; Frisk frugt, datovarer og bestillingsvarer.
Vær opmærksom på, at vi opkræver et ekspeditionsgebyr for at modtage returordrer. Læs mere under punktet "Hvor meget får jeg returneret?"
Hvis du er erhvervskunde, har du som udgangspunkt ikke returret, med mindre det er aftalt inden køb. Kontakt vores kundeservice for at høre nærmere.


Hvor skal jeg sende returpakken hen?

BEVCO A/S, Blomstervej 60, 8381 Tilst, Att.: Returvarer
Du kan også aflevere returpakken på ovenstående adresse. Sørg for at fortælle en medarbejder, at du ønsker at returnere produkterne (du kan altså ikke bare efterlade pakken på vores dørtrin) ;)

Vi modtager ikke returpakker sendt uden omdeling, eller pakker sendt pr. efterkrav.


Hvem betaler fragten?

Hvis du har fortrudt dit køb, skal du selv betale returfragten. Det er dit ansvar at sikre, at varen kommer helskindet retur til os, så sørg for at pakken kan holde til transporten, og evt. at tegne transportforsikring.

Småordrer kan returneres med pakkepost, men hvis du vil returnere over 20kg, er du nødt til at sende varerne med fragtmand. Prisen på det er kr. 500 inkl. moms pr. palle. Hvis du ønsker hjælp til at booke afhentning, så kontakt vores kundeservice.


Kan jeg returnere datovarer?

Hvis du har købt en datovare (varer mærket med MHT xx.xx.xxxx i varenavnet), kan de ikke returneres, idet du er blevet gjort opmærksom på den korte holdbarhed, da du bestilte varen.


Kan jeg returnere bestillingsvarer?

Hvis der er tale om et produkt, der er bestilt særligt hjem til dig, skal du, inden du returnerer produktet, kontakte vores kundeservice, for at høre om produktet kan returneres.

Ifølge købeloven kan bestillingsvarer ikke returneres - men vi kan måske alligevel finde en løsning.


Hvor meget får jeg returneret?

Hvis du er privatkunde:
Der opkræves et ekspeditionsgebyr på 7% af den samlede værdi af de returnerede varer inkl pant.  Ved returnering af mere end 50% af ordren, vil ekspeditionsgebyret være 10% af det samlede beløb på de returnerede varer inkl pant.
Returneres hele ordren, tilbagebetales leveringsomkostningerne også, dog fratrukket alle ekstra ydelser, der har gjort fragten dyrere end vores standard fragt. Returfragten betaler du stadig selv.

Hvis du er erhvervskunde:
Hvis du har en aftale om mulighed for returnering, betaler du 7% i ekspeditionsgebyr af den samlede værdi af de returnerede varer inkl pant. Ved returnering af mere end 50% af ordren, vil ekspeditionsgebyret være 10% af det samlede beløb på de returnerede varer inkl pant. Såfremt der indgås aftale om returnering af varer ud over den normale 14 dages frist, kræves det at varen ikke er datofølsom, at varen ikke er ældre end 6 måneder og fortsat føres i sortiment i samme form og med samme udstyr.


Hvilken stand skal varen være i ved returnering?

Da vores produkter er fødevarer, vil du miste din returret hvis produktet åbnes, idet produktet tages i egentligt brug ved åbning og derved mister al sin værdi. Derudover skal du naturligvis undgå at beskadige produktets emballage.

Den juridiske tekst, vores krav til stand tager udgangspunkt i, er:
''Kunden hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Dermed er det tilladt at prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. I dette tilfælde ved fortrydelse af købet tilbagebetales kun en del eller intet af købsbeløbet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.''


Hvordan og hvornår får jeg tilbagebetalt pengene?

Vi tilbagebetaler til samme betalingsmiddel som du brugte da du lagde ordren. Dette sker hurtigst muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varerne retur. Vær opmærksom på, at hvis du har betalt med Mastercard, kan kortudsteder skulle bruge op til 30 dage før pengene ikke længere er reserveret på din konto.