Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Redemption Rye Whiskey 46% 70 cl.

Udsolgt

219,00 kr.

334,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Redemption Ryes ambition er at bringe de klassiske amerikanske Rye cocktails tilbage. Fra den føderale stats lovgivning hedder det, at en whiskey skal indeholde 51% rugkorn for at blive klassificeret som en Rye. Her har Redemption valgt at skubbe deres indhold af rugkorn op til 95%. Dette fremhæver ikke kun smagen, men manifesterer også rugkornets unikke profil. Skøn aromatiseret krydret rug med lette noter af floral og citrus. Den lette afrunding af mynte gør at den er fantastisk til at nyde ren eller i cocktails.

Redemption Rye Whiskey så god en whiskey, at den ikke blot skal nydes rent, men i særdeleshed også i en cocktail. Der findes et hav af lækre cocktails, hvor Redemption Rye Whiskey indgår, men vi vil gerne fremhæve især én; nemlig Manhattan. Det siges, at en Manhattan kan laves alle slags whiskey, men den køber vi ikke helt. Hvis du skal lave den helt traditionelle, skal du altså bruge rye whiskey - gerne Redemption Rye Whiskey.  Manhattan er en af verdens mest kendte cocktails grundet sin gode smag og evige tilstedeværelse på cocktail-kortet.

Sådan laver du en Manhattan:

Ingredienser:

  • 60 ml Redemption Rye Whiskey
  • 30 ml sød Vermouth
  • 3 dråber Angostura bitter
  • Kirsebær (garnish)

Sådan gør du: 

Hæld ingredienser ned i en mixer-glas med isterninger. Rør godt rundt. Hæld op i et cocktail-glas gennem en strainer. Garnish med kirsebær. Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11847
Alkohol46%
Størrelse70 cl.
MærkeRedemption Whiskey
LandUSA
EmballageGlasflaske
KategoriRye Whiskey
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!