Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Redemption American Bourbon Whiskey 42% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

325,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne Bourbon blev omhyggeligt skabt til at fremhæve de klassiske smage af Bourbon af den højeste kvalitet – en sand refleksion af Amerikas hjemmehørende spiritus. Den store mængde af korn giver denne Bourbon en klassisk sød smag med noter af vanilje og karamel fra træet, og rugen tilføjer en let krydret smag. Tappet med en proof på 84 for at give en blidere oplevelse. Fantastisk over is, i cocktails eller mixed drinks. Mash bill: 75% korn, 21% rug og 4% byg. 84 proof I gennemsnit lageret 2,5 år i nye forkullede egetræstønder.

Det gode ved en lækker bourbon er, at den både kan nydes rent, men i særdeleshed også i en cocktail. En Old Fashioned er en af verdens mest kendte cocktails, og Redemption Bourbon Whiskey egner sig ualmindeligt godt til sådan en. Old Fashioned stammer helt tilbage fra 1800-tallet, omtrent samme tid som rye whiskey. Sådan laver du en Old Fashioned:

Ingredienser:

  • ½ spiseske sukker
  • 3-4 dråber Angostura Bitter
  • 1 spiseske vand
  • 60 ml Redemption Bourbon Whiskey

Sådan gør du: 

Tilføj sukker, bitter og vand ned i et “rocks” glas og rør rundt til sukkeret næsten er opløst. Fyld glasset med store isterninger, tilføj Redemption Bourbon Whiskey og rør rundt for at blande ingredienserne godt sammen. Pres saften fra en appelsinskal over blandingen og læg selve skallen ned i glasset efterfølgende som garnish. 

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11846
Alkohol42%
Størrelse70 cl.
MærkeRedemption Whiskey
LandUSA
KategoriBourbon
EmballageGlasflaske
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!