Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Red Bull Energidrik 24x25 cl.

På lager - Hurtig levering

288,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Red Bull giver dig vinger!

Red Bull Energy Drink vitaliserer krop og sind, og består af koffein, taurin, B-vitaminer, sukker, og alpinvand. Denne ikoniske energidrik blev opfundet af den østrigske entreprenør Dietrich Maeteschitz i 1987, og havde indtil oktober 2018 solgt 68 milliarder dåser. Der findes i dag utroligt mange forskellige energidrikke, men Red Bulls positive renommé gennem tiden har gjort, at deres ikoniske produkt har markedets ubestridt største andel.     

Red Bull Energy Drink - Det perfekte boost

Den originale Red Bull blev i sin tid rettet mod fabriksarbejdere og truckførere, der skulle kæmpe sig igennem lange og fysisk krævende vagter. Red Bulls koffeinindhold svarer til det i en kop kaffe, og er til dig, der foretrækker at veksle lidt mellem kaffe, te, og forfriskende energidrikke, så du kan fastholde dit koncentrations- og energiniveau i løbet af dagen, eller natten, for den sags skyld. Red Bulls koffeinindhold hjælper på kroppens kognitive funktioner, øger fokus, og styrker menneskets årvågenhed. Det er ikke helt uden grund, at brandets slogan er Red Bull giver dig vinger.

Red Bull indeholder naturligvis sukker, som findes i en masse forskellige typer mad og drikkevarer. Sukker, eller kulhydrater, er essentielle hvis kroppen skal funktionereoptimalt og er natulige komponenter i en velbalanceret kost. Med en Red Bull kan du altså styrke kroppen og hjernens funktioner, samt indtage essentielle B-vitaminer, som denne forfriskende energidrik også indeholder.

En af Red Bulls hovedingredienser er alpinvand, hvilket kommer fra kilder beliggende i Østrig og Schweiz, som er kendte for at have noget af verdens reneste vand. For at fastholde vandets renhed, produceres Red Bulls produkter meget tæt på disse kilder.

Red Bulls sukkerindhold er omtrent det samme som 100ml appelsin- og æblejuice, og er derudover en glimrende mixer, der ofte bruges med Jägermeister i form af en Jägerbomb, eller sammen med vodka, der har en opkvikkende effekt når natten falder på – den er især god efter en travl uge på jobbet eller studiet, og giver dig den nødvendige energi at feste videre på. 

Red Bull giver dig et løft, når du har mest brug for det. Dermed ikke sagt, man bare skal bælle dem én efter én. Som en masse andre drikkevarer, så skal Red Bull nydes i moderation, men er et oplagt alternativ til koffeinholdige drikkevarer som kaffe og te.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer30009
EmballageDåse
Størrelse25 cl.
KategoriEnergidrik
LandØstrig
MærkeRed Bull
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!