Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Professor Cornelius Ampleforths Bathtub Gin 43,3% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

350,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bathtub Gin produceres stadig på traditionel vis, altså ved at lade ingredienserne infuseres i spiritus, som man gjorde det tilbage i det gamle England. Denne gin destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterfølgende med blandt andet enebær og appelsinskal. 

Udover enebær og appelsinskal er der også koriander, kanel, nelliker og kardemomme i denne gin, hvilket giver en let blomsteragtig gin. 
Friske og fremtrædende enebær leder vejen over til en duft af citrus og kardemomme, med noter af appelsinskal og kanel. I smagen viser enebær igen vejen, men der kommer meget mere til. Fornemmelsen i munden er tyk og cremet, mens nelliker, koriander og kardemomme giver dybde. I eftersmagen kommer kardemomme og appelsinskal virkelig til udtryk. 

Denne Bathtub Gin bliver produceret i ultra small batch, som kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, da man har udblødes ingredienserne i spiritus i stedet for at destillere dem sammen. Navnet Bathtub Gin refererer til en gammel forbudstid, hvor mange producerede gin derhjemme. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10788
Alkohol43,3%
EmballageGlasflaske
KategoriGin
LandSkotland
MærkeProfessor Cornelius Ampleforths
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!