0,00 DKK
Vis menupunkter

PrisMatch


Altid den billigste pris

Hos Bevco har vi PrisMatch på alle varer og vi udfører løbende priskontrol hos vores konkurrenter for at sikre vores kunder den billigste pris på markedet.

Hvis der mod forventning findes en vare billigere på en anden webshop godtgører vi prisdifferencen ved køb af samme vare i vores webshop. For at sikre det rigtige sammenligningsgrundlag læs da venligst betingelserne for prismatch inden kontakt herom.

Betingelser for PrisMatch

Prismatch er gældende ved sammenligning af pris og leveringsbetingelser på en identisk vare hos andre webshops med dansk CVR-nummer, omfattet af danske afgifter og moms regler samt forbrugerbeskyttelse.

Varen skal være på lager og kunne leveres indenfor 2 hverdage. Prisen der sammenlignes med skal beregnes inkl. fragtomkostninger og gebyrer ved køb af samme antal. Varen må ikke være på tilbud, udsalg eller nedsat i en tidsbegrænset periode.

Dokumentation for sammenligningsprisen skal foreligge i form af et aktivt link til den pågældende webshop.

Kunderne siger fremragende

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år for at købe alkohol på Bevco.dk

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe stærk alkohol for personer under 18 år.