Peter Larsen Kaffe Java Colombia 400 gr. (hele bønner)

Peter Larsen Kaffe Java Colombia 400 gr. (hele bønner)

Pr. pose 55,00 DKK  

21 stk. på lager

Java Colombia fra Peter Larsen er en fyldig og aromatisk kaffe, som er afrundet med en fin og mild eftersmag. Den aromatiske smag kommer fra blandingen af bønner fra Syd- og Mellemamerika samt Østafrika. Blandingen er bestående af 100% Arabica bønner.
Kaffen er desuden Rainforest Alliance certificeret, hvilket betyder at der støttes op om de miljømæssige forhold, samt social og økonomisk bæredygtighed i området. 

Peter Larsen Kaffe er kendt for at levere kaffe af høj kvalitet igennem mere end 100 år, hvilket i dag gør dem til en af de største kaffeleverandører i Danmark. Peter Larsen har stor fokus på bæredygtig produktion og emballagen her er lavet af plast udvundet fra sukkerrør, også kendt som grøn plast. Posen har desuden genluk funktion for at bevarer bønnerne friske efter åbning. 
I posen får du til ca 64 kopper ved at følge den anbefalet brygning på 7g. pr. kop (1,5dl) For den optimale kaffeoplevelse brygges kaffen ved at anvende frisk, kold vand og brygges ved en temperatur på 92-95°

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?