Peter Larsen Kaffe Café Espresso 400 gr. (hele bønner)

Peter Larsen Kaffe Café Espresso 400 gr. (hele bønner)

Pr. pose 55,00 DKK  

8 stk. på lager

Café Espresso fra Peter Larsen er en kraftfuld og fyldig espresso, kaffen har noter af chokolade som er fremhævet ved den mørke ristning. Den fyldige espresso smag er også velegnet til at nyde med mælk som en cremet caffé latte eller cappuccino. Café Espresso er lavet på en blanding af Arabica og Robusta bønner som er dyrket i Sydamerika og Østafrika.
Kaffen er desuden Rainforest Alliance certificeret, hvilket betyder at der støttes op om de miljømæssige forhold, samt social og økonomisk bæredygtighed i området. 

Peter Larsen Kaffe er kendt for at levere kaffe af høj kvalitet igennem mere end 100 år, hvilket i dag gør dem til en af de største kaffeleverandører i Danmark. Peter Larsen har stor fokus på bæredygtig produktion og emballagen her er lavet af plast udvundet fra sukkerrør, også kendt som grøn plast. Posen har desuden genluk funktion for at bevarer bønnerne friske efter åbning.
I posen får du til ca 57 kopper ved at følge den anbefalet brygning på 7g. pr. kop (1,5dl) til filterbrygning. Ønskes den mere kraftfulde espresso er anbefalet brygning 10g. pr. kop. For den optimale kaffeoplevelse brygges kaffen ved at anvende frisk, kold vand og brygges ved en temperatur på 92-95°

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?