Peter Larsen Gourmet Kenya AA 200 gr. (hele bønner)

Peter Larsen Gourmet Kenya AA 200 gr. (hele bønner)

Pr. pose 37,00 DKK  

10 stk. på lager

Gourmet Kenya AA fra Peter Larsen er en kaffe med en intens og karakteristisk smag. Kaffen har en god fylde og er fint balanceret med en frisk syrlighed. Kaffen er lavet på 100% Arabica bønner som er dyrket i Kenya.
Kenya er kendt for at dyrke nogle af verdens bedste kaffebønner, dette skyldes de optimale dyrkningsforhold i højderne i den lerholdig vulkanske jord. Jorden indeholder mange gode næringsstoffer til planterne og kombineret med den perfekt mængde sol og regn er klimaet her ideelt. Beskrivelsen AA er en betegnelse for den højeste kvalitet i Kenya, og siger noget om størrelsen og kompleksiteten af bønnen. 

Gourmetserien fra Peter Larsen er en serie af special kaffer som giver dig mulighed for at udforske kaffeverdenen og finde netop din favorit. Alle kaffer i serien er laver på bønner fra hvert sit oprindelsesland, så man ved denne Single Origin kaffe kan finde netop den kafferegion som passer til dig. I serien vil man opleve at de forskellige kafferegioner har hver deres fremtrædende smage alt efter jordbundsforhold og klima. 

For den mest optimale kop kaffe anbefales det at bruge 7g. pr. kop (1,5dl) og brygge kaffen ved 92-95 grader. Posen har genluk funktion som er med til at bevare bønnerne friske.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?