Peter Larsen Gourmet Etiopisk Sidamo ØKO 200 gr. (hele bønner)

Peter Larsen Gourmet Etiopisk Sidamo ØKO 200 gr. (hele bønner)

Pr. pose 37,00 DKK  

21 stk. på lager

Gourmet Etiopisk Sidamo fra Peter Larsen er en kaffe med en dyb og krydret smag, dette giver en god fylde til kaffen som er afrundet med en fin balance mellem sødme og en frisk syrlighed. Kaffen er lavet på 100% Arabica bønner fra Sidamo provinsen i Etiopien. Kaffebønnerne er vasket, hvilket betyder at der bevares et mere rent smagsudtryk. Denne forbehandling benyttes ofte til specialkaffer hvor kaffen er Single Origin, da denne proces giver plads til de lokal jordbunds- og vejrforhold, sætter sit præg på kaffebønnens smag. Kaffen er desuden både økologisk og Fairtrade certificeret.

Gourmetserien fra Peter Larsen er en serie af special kaffer som giver dig mulighed for at udforske kaffeverdenen og finde netop din favorit. Alle kaffer i serien er laver på bønner fra hvert sit oprindelsesland, så man ved denne Single Origin kaffe kan finde netop den kafferegion som passer til dig. I serien vil man opleve at de forskellige kafferegioner har hver deres fremtrædende smage alt efter jordbundsforhold og klima. 

For den mest optimale kop kaffe anbefales det at bruge 7g. pr. kop (1,5dl) og brygge kaffen ved 92-95 grader. Posen har genluk funktion som er med til at bevare bønnerne friske.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?