Peter Larsen Gourmet Brasilien 200 gr. (hele bønner)

Peter Larsen Gourmet Brasilien 200 gr. (hele bønner)

Pr. pose 37,00 DKK  

15 stk. på lager

Gourmet Brasilien fra Peter Larsen er en kaffe med en blød og rund smag. I kaffen vil man opleve smagsnoter af karamel og hasselnød. Kaffen er lavet på 100% Arabica bønner med oprindelse i Brasilien, som er en af de største kaffeproducenter i verden, særligt for Arabica bønner. Bønner fra Brasilien er især kendt for at have en lavere syrlighed og mere sødmefyldt smag.
Kaffen er desuden Rainforest Alliance certificeret, hvilket betyder der er omtanke for biodiversitet og bæredygtighed i produktionen. 

Gourmetserien fra Peter Larsen er en serie af special kaffer som giver dig mulighed for at udforske kaffeverdenen og finde netop din favorit. Alle kaffer i serien er laver på bønner fra hvert sit oprindelsesland, så man ved denne Single Origin kaffe kan finde netop den kafferegion som passer til dig. I serien vil man opleve at de forskellige kafferegioner har hver deres fremtrædende smage alt efter jordbundsforhold og klima. 

For den mest optimale kop kaffe anbefales det at bruge 7g. pr. kop (1,5dl) og brygge kaffen ved 92-95 grader. Posen har genluk funktion som er med til at bevare bønnerne friske.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?