MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

L'Oie du Périgord Merlot 13% 75 cl.

På lager - levering 1-2 hverdage

L'Oie du Périgord Merlot 13% 75 cl.

Pr. flaske 64,00 DKK Køb flere og spar - pris fra 51,00 DKK
Antal Pris/stk Spar/stk
6 51,00 13,00
Varenummer 20323
Mærke L'Oie du Périgord
Størrelse 75
Alkoholprocent 13
Land Frankrig
Region Périgord
Drue Merlot
Smagsudtryk Let halvtør, Let sød
Serveringsforslag Grillet Kød, Kalvekød, Lagrede oste, Lammekød, Milde oste, Oksekød, Stegeretter, Svinekød, Vildt
Leverandør Taster Wine A/S
L'Oie du Périgord Merlot 13% 75 cl.

L'Oie du Périgord Merlot 15% 75 cl.

 

Området Périgord ligger i det sydøstlige Frankrig mellem byerne Bordeaux og Toulouse. Périgord er ikke blot rent visuelt smukt, men også på det kulinariske scorer regionen højt, her produceres et væld af kendte franske delikatesser. Et rent slaraffenland for madelskere.

 

Området og producenten: Netop i området Périgord stod nogle af de vigtigste slag under hundredårskrigen mellem Frankrig og England i slutningen af middelalderen. I dag er området mere roligt og en køretur gennem det smukke landskab afslører aristokratiske herresæder, smukke middelalderslotte, pittoreske landsbyer omkranset af imponerede solsikkemarker og snorlige vinmarker. Overalt ses flokke af ænder og gæs, hvis lever anvendes til den lidt kontroversielle delikatesse foie gras. Gåsen er en form for vartegn for området og vinens navn ”L’Oie du Périgord” betyder netop ”gås fra Périgord”.

 

Vinen: L’Oie du Périgord Merlot er produceret på merlotdruer fra området. Vinificationen finder sted på rustfrie ståltanke, og foregår efter moderne principper. Efter plukningen bringes druerne til presning, mosten køles ned, og gæringsprocessen begynder. I de første dage bliver drueskallerne i den gærende most, indtil den har opnået den rette farve. Gæringen fortsætter ved kontrolleret temperatur, for at bevare druernes fine smag og frugt i den endelige vin.

 

I glasset: L’Oie du Périgord Merlot har en dyb rubinrød farve. Bouquet’en er indtagende med duft af modne bær. L’Oie du Périgord Merlot er en harmonisk og velafbalanceret vin, der fylder munden med lækker frugt og afsluttes med dejlige bløde tanniner. Vinen er et godt match til f.eks. en god steg eller til et udvalg af oste.

 

Serveres ved 16-18°C

 

Commended Winner
International Wine Challenge 2014

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk