Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Pampero Aniversario Rom 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

238,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Pampero Aniversario Rom er en rom fra Venezuela, der præsenteres i en karakteristisk læderpose. Den er skabt som en fejring af grundlæggernes færdigheder og blev specielt udviklet til at markere destilleriets 25-års jubilæum.

Kvaliteten af de råmaterialer, som anvendes i produktionen af Pampero, spiller en afgørende rolle for den endelige smag af rommen. Destilleriet La Miel (som betyder "honning" på spansk) i Venezuela, er hjemsted for produktionen, hvor man har adgang til en af de sødeste sukkerrør i verden samt rent kildevand, der giver en unik smag og mineralindhold til rommen. Fadlagringen af rommen er også unik, da den lagres på både sherry- og ex-bourbonfade.

I duften finder du et komplekst spektrum af aromaer - fra træ og sherry til vanilje, karamel, tørrede frugter, appelsinskal og kakao. Smagen er rig og kompleks, med smagsnoter som melasse, læder, træ og et hint af cremet budding og brun sukker. Dens høje kvalitet har resulteret i adskillige udmærkelser og anerkendelser for sin kvalitet, hvilket faktisk gør den til den mest prisbelønnede venezuelanske rom.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50877
GaveæskeGaveæske
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
MærkePampero Rom
LandVenezuela
KategoriPremium Rom
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!