Tekstforfatter (Studiejob/deltid, 4-6 måneder)


Vil du være med til at sikre, at varekategorierne i en af Danmarks største drikkevare-webshops præsenterer sig bedst muligt? Er du en god skribent? Og trives du med faste rammer og opgaver? Så er du måske vores nye tekstforfatter!

OM JOBBET:
BEVCO A/S søger to dygtige tekstforfattere, som får ansvaret for at sikre, at alle produktkategorier på vores store webshop giver den optimale information for både kunder og søgemaskiner.
Vi har lige nu cirka 300 kategorier der mangler nye tekster. Vi har regnet ud at den opgave er klaret på 4-6 måneder, og du bliver ansat til at løse det projekt. Hvis du har gjort det godt, kan vi måske finde mere arbejde til dig efterfølgende.

DIN HVERDAG I STILLINGEN:
Din dag kommer til at gå med at researche produkttyper, skrive tekster og uploade dem til vores webshop. Vi har en fast struktur for indhold og længde af teksterne samt for tidsforbrug – så du vil kunne tage hjem fra hver vagt med følelsen af, at du har skabt håndgribelig værdi.

SÅDAN FÅR DU SUCCES:
Du får succes i stillingen, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du kan holde både gejsten, kvaliteten og tempoet oppe i en rutinepræget hverdag.
  • Du formår at omsætte til tider lidt nørdede oplysninger om f.eks. forskellige produktionsmetoder for Whisky til letforståelige tekster.
  • Du er selvkørende og opsøger selv løsninger, hvis du støder på udfordringer.

VORES ØNSKESEDDEL TIL DIN PROFIL SER SÅLEDES UD:
  • Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation, marketing eller sprog.
  • Du skriver godt dansk. Bevares, hvis der er en kommafejl eller en enkelt slåfejl en gang imellem, så går det nok – men vi forventer at dine tæer krøller sig helt sammen, hvis du ser folk skrive ”jeg har fået afvide at…” eller ”der er massere øl i køleskabet”.
  • Ideelt set har du erfaring med at skrive tekster, hvor du har en grænse for tidsforbruget (f.eks. SEO-tekster eller produkttekster)
  • Det er en fordel, hvis du allerede har viden om produkterne i vores sortiment, men hvis du har en interesse i at få solid basisviden om drikkevarer, kan det bestemt også bruges.

VI TILBYDER:
  • Et timelønnet og ekstremt fleksibelt job, hvor både arbejdstid og antallet af timer kan tilpasses dine studier.
  • En konkurrencedygtig løn.
  • Et godt arbejdsmiljø med fri omgangstone og jævnlige personalearrangementer.

DET PRAKTISKE:
Vi forventer du arbejder mindst 10 timer/uge i gennemsnit, men derudover er vi 100% fleksible. Hvis du lige har et par ledige timer søndag aften inden sengetid, hvor du hellere vil arbejde, end at stene endnu et afsnit af den seneste nye true crime-serie på Netflix, så gør du bare det. Har du en vigtig eksamen, kan du sagtens skrue ned for arbejdet i en uge eller to – og vil du gerne tjene lidt ekstra, kan du skrue op. Så længe kvalitet og hastighed er høj, har vi ingen øvre grænse for, hvor mange timer du må arbejde.

Arbejdet kan udføres fra vores kontor på Blomstervej 60 i Tilst, – men der er også mulighed for at arbejde hjemmefra. Vi forventer du kommer på kontoret mindst 1 gang ugentligt.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes, når rette kandidat er fundet, så send din ansøgning allerede i dag til job@bevco.dk

Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Chief Marketing Officer Visti Madsbøl på mail: vm@bevco.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

OM BEVCO:
Siden 2012 har vi gjort det praktisk, lækkert og nemt at købe drikkevarer online, med levering i hele Danmark. Vi sælger til alt og alle, og vores kunder består både af barer, restauranter, kontorer, festivaler – og helt almindelige slutbrugere som dig selv og dine forældre. Vores dedikerede team på mere end 20 medarbejdere arbejder hver dag for at gøre vores kunders drikkevareindkøb, bedre, billigere og nemmere.

Vores mission er at være kundernes totalleverandør af drikkevarer og tilbehør – så de kun behøver købe deres varer ét sted.