Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Old English Gin 44% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

288,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Old English Gin er en prisbelønnet gin, der produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700- og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så man opleve hvordan gin oprindeligt smagte. 

I 1783 var England verdens største importør af fransk Champagne, og ginforhandlere valgte derfor typisk at genanvende champagneflaskerne til påfyldning af gin. Derfor er Old English Gin også tappet på en champagneflaske. 

Old English Gin er lavet ud fra en gammel engelsk opskrift fra 1783, som er gemt væk i et pengeskab på destilleriet. Dele af opskriften er dog blevet offentliggjort, som afslører at ginnen bl.a. består af enebær, koriander, citron, appelsin, angelikarod, cassiabark, lakrids, kanel, orrisrod, muskatnød og kardemomme. Der er ikke tilsat andet end sukker og vand efter destilleringen. 
Destilleringen af ginnen foregår på det britiske destilleri, Langley Destillers, som anvender den ældste pot still der findes i England. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10781
Alkohol44%
EmballageGlasflaske
KategoriGin
LandEngland
MærkeOld English Gin
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!