0,00 DKK
Filtrer produkter
Side 1 af 2

Sirup

Sirup er ligeså vigtigt et værktøj for enhver bartender – professionelt som selvudnævnt, som en hammer er for en tømrer. Sirup er nemlig betegnelsen for flydende sukker fremstillet på forskellige smagsgivende råvarer. På Bevco.dk har vi alle de største sirup klassikere fra store brands som Monin, Marie Brizard, Modo og Bols. Læs mere om sirup

Side 1 af 2
Sirup

Et stort udvalg af sirup

På Bevco.dk har vi alle de største sirup klassikere fra store brands som Monin, Marie Brizard, Modo og Bols. Uanset mærke, må sirup siges at være en af vigtigste ingredienser i cocktails. Sirup er både en smagsgivende og smagsfremmende ingrediens, der anvendes i stedet for sukker. I modsætning til sukker, er sirup let at opløse i drinks og cocktails, og man sikrer sig på den måde en glat og jævn struktur.

Et hav af smagsnuancer

Roses, Monin, Marie Brizard og Modo har alle et stort og varieret udvalg af forskellige sirupper i forskellige smage og til forskellige priser. Vi har alt lige fra billig sirup til luksus sirup, så det er bare et spørgsmål om, hvad dit behov er. Om du skal bruge en banan, kokos, vanilje, amaretto, lime, jordbær, hyldeblomst, blå curacao eller en helt klassisk gomme sukkersirup – så har vi det hele til gode priser på Bevco.dk.

Ingen alkohol – masser af sukker

En vigtig forskel på eksempelvis sirup og likør, som tit forveksles, er at sirup i modsætning til likør ikke indeholder alkohol.

Likør skal ifølge lov pr. definition indeholde minimum 15% alkohol og 100gram sukker pr liter. Sidstnævnte er dog det eneste lighedspunkt en likør har med en sirup. En sirup er nemlig, ganske som en likør, ofte meget sød om end den er 100% alkoholfri.

Siruppens vigtigste formål er derfor ikke at tilføre drinks og cocktails alkoholstyrke, men derimod at tilføre dem sødme og smag. Ofte indeholder en sirup over 50% sukker sammenblandet med vand og saft fra den frugt, det nu engang skal smage af. Derfor bruger man tit sirup som smagsgiver i mocktails, altså alkoholfrie cocktails og drinks.

Et lille sirup tip

Som sagt er sirup altså en lækker smagsgivende ingrediens i både drinks og cocktails, men faktisk er sirup også rigtig lækker at anvende som saft blandet med vand eller danskvand, helt på linje med de forskellige saftevandstyper, du kan købe i de fleste supermarkeder. Sirup er også velegnet til desserter, hvor man med fordel kan dryppe den over is, pandekager og blande den i frosting og glasur til kager.

Kun fantasien sætter grænser, så hop videre til vores store udvalg og lad dig friste. Du er også velkommen til at kontakte vores personale – vi har en masse gode ideer til anvendelsen af sirup, og vi kan naturligvis vejlede dig med dit køb og sørge for hurtig levering.

Kunderne siger fremragende

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år for at købe alkohol på Bevco.dk

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe stærk alkohol for personer under 18 år.