Specialøl

På Bevco.dk har vi et stort og spændende udvalg af udenlandske øl og specialøl. Vi forhandler et bredt sortiment af nogle af de store og kendte ølmærker fra udlandet. Vi har blandt andet tyske øl, tjekkiske øl, mexikanske øl, thailandske øl og amerikanske øl.

Filtrer produkter
Økologisk
Der er 7 varer, du endnu ikke har set.
Specialøl

Interessen for spændende øl

I løbet af de sidste fem år er interessen for øl steget markant. Især interessen for de lidt mere specielle øl med særlige smage, har fået danskerne til at eksperimentere mere med ølsmagninger, og måske oveni købet fået nogen til at kigge efter lækre special øl til maden i stedet for den klassiske rødvin. Øl er nemlig for alvor blevet en spændende kategori igen. Ikke kun danske øl, men også udenlandske øl spiller en stor rolle i danskernes øl forbrug. Du kan finde et lækkert og smagsfuldt udvalg af en masse forskellige special øl – både danske og udenlandske her på Bevco.dk.

Special øl

Øl har eksisteret i Danmark i mange tusinde år, og interessen for øl er stadig stor. For specialøl, herunder også udenlandske øl har det 21.århundrede nærmest været en form for renæssance år. Mange special- og mikrobryggerier er blomstret op, og importen af lækre udenlandske øl er på sit højeste. Der er ingen tvivl om at specialøllen er kommet for at blive. Det samme er de udenlandske øl.

Hvad angår specialøl fra forskellige mikrobryggerier er det ikke i ligeså høj grad prisen der er i fokus, men derimod kvalitet og følelsen af ’noget lokalt’, der er med til at skabe øl oplevelsen. Og netop oplevelsen ved de ekstra lækre special øl er af afgørende betydning for forbruget. Vi danskere har nemlig i høj grad søgt tilbage til nydelsen. Vi prioriterer lækre kvalitetsprodukter, også når det gælder øl.

Mange bryggerier prioriterer at have et bredt sortiment af øl. I stedet for at specialisere sig i en enkelt øl, så bruger de ressourcer på at udvikle et varieret sortiment, der appellerer til den brede befolkning med mange forskellige smage og typer af øl.

Udenlandske øl

Der findes virkelig mange lækre øl, når man vender sig mod det store verdensmarked. For overskuelighedes skyld har vi her på Bevco.dk valgt at udvælge et bredt og varieret udvalg, så der er noget til enhver smag, enhver anledning og i enhver prisklasse.

Vi har både den tjekkiske klassiker Staropramen, den amerikanske gigant Budweiser, den spændende Red Stripe fra Jamica, den franske Kronenburg 1664 pilsner, den engelske Newcastle Brown Ale, den irske stolthed Guinness, den thailandske Tiger Beer, den friske mexicanske Corona, det hollandske svar på en grøn Tuborg nemlig Heinken og mange, mange flere.

Vi har altså øl i alle afskygninger, så lige meget om du er til pilsner, pale ale, brown ale, lager, stout, lys øl eller mørk øl, så finder du det store udvalg lige her på Bevco.dk. Du kan købe og bestille vores vores udenlandske- og special øl med dag-til-dag levering i hele landet. Du er også velkommen til at give vores kundeservice et kald, hvis du har brug for tips, tricks og rådgivning om eksempelvis ølsmagning, så vi kan sikre os, at du får den bedste oplevelse med øl.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?