MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Søg Søg Fragt FRAGT information Din kurv 0,00 DKK priser inkl. moms
Filtrer produkter

Ready To Drink / RTD

RTD er den korte betegnelse for de produkter, som man kalder Ready to Drink. Ready-to-drink, eller Alkopops, er typisk drikkeklare ciders og softdrinks i flaske eller på dåse. RTD er en super nem og hurtig måde at slukke tørsten på. De er ideelle til varme sommerdage i parken, den hurtige servering på baren eller bare som forfriskende læskedrik som supplement til drinks og øl.

Ready To Drink / RTD

Et stort og læskende udvalg

Udvalget af ready to drink produkter er stort og varieret. På Bevco.dk har vi selvfølgelig samlet alle de bedste RTD drikke til de bedste priser, og med hurtig levering i hele landet. Vi har alle de lækre convinience produkter såsom Cult Shaker, Mokaï, Barcardi Breezer, Tempt og Somersby cider og Smirnoff Ice, der alle sammen er klar til at nydes iskolde uden forberedelse og besvær.

Et friskt alternativ til øl

De lækre og velsmagende cidere er et godt alternativ til øl og drinks. De ligger ikke lige så tungt i maven og nogle af dem, såsom Cult Shaker, indeholder endda energi, så du kan feste til den lyse morgen. Også Bacardi Breezer er altid garant for en god fest. Det er blevet mere og mere populært at købe en hel kasse med 24stk i, når man går i byen. Særligt de friske Breezer Pinaple er et sikkert hit både på diskoteker, til skolefester og til forfesterne derhjemme. Du kan selvfølgelig købe dem, og alle de andre Breezer varianter her på Bevco.dk til den billigste pris og med dag-til-dag levering direkte til døren eller festen.

Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit køb af RTD produkter.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk