Alkopops

Se vores store udvalg af Alkopops, hvor du kan vælge mellem 27 forskellige varer til priser fra 198,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Alkopops

Historien om alkopops

Alkopops bruges om alkoholiske drikkevarer der indeholder et relativt lavt alkoholindhold og diverse frugtsmage. Selve navnet bruges mest i Storbritannien til at beskrive disse drikkevarer. Der bliver produceret og markedsført en helt masse forskellige typer alkopops verden rundt, som har typisk en sød smag og serveres på små flasker. I USA, Sydafrika Tyskland produceres de typisk på 275ml flasker, og 33ml i Canada og Europa, med et alkoholindhold på mellem 4-7%. I Europa, USA og Canada fremstilles alkopops med spiritus, primært vodka og rom henholdsvis i form af Smirnoff Ice og Bacardi Breezer. Alkopops i USA fremstilles primært som øl uden humle. Derefter fjernes malten og alkoholen, hvorefter der stort set kun er vand tilbage. Til sidst tilsættes de ønskede type spiritus, sugar og farve- og smagsstoffer.  

Alkopops til enhver fest!

Smirnoff Ice fremstilles med vodka og har en karakteristisk smag af citrus og produceres af det ikoniske russiske vodka-brand Smirnoff, der i dag ejes af britiske Diageo.

Bacardi Breezer stammer fra verdens mest kendte rom-brand, nemlig cubanske Bacardí, der blev etableret i 1862. Udover produktionen af deres kendte alkopop, Bacardí Breezer, ejer de, mærker som Havana Club, Grey Goose, Patrón og Bombay Sapphire.  

Cult Shaker, der fremstilles af Aarhus-baseret CULT A/S, er en vodka-indeholdende alkopop med en række smagsvarianter som original, orange og pineapple. Kaldet ”The Party Maker”, denne alkopop vil uden tvivl holde dig kørende hele natten, da den, udover vodka, indeholder koffein samt en række forskellige smagsvarianter.     

Tempts lækre alkopops’ primære mål er at sætte fester i gang. Deres drikkevarer er blandt nogle af markedets mest populære, og det er ikke uden grund. Tempt, der ejes af Royal Unibrew, fremstiller smagfulde alkopops, der tilfredsstiller alle smagsløg

Dirty Passion indeholder vodka, passionsfrugt, samt citrus og koffein. Den har samme smag som Royal Unibrews passionssodavand, og selvom den indeholder 4,5% alkohol, er den skarpe vodka-smag meget mild.  

White Lies er en vodka-alkopop med en frisk og afrundet smag af lime og citrus.

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?