Øl, Cider & RTD

Se vores store udvalg af Øl, Cider & RTD, hvor du kan vælge mellem 392 forskellige varer til priser fra 18,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Økologisk
Der er 352 varer, du endnu ikke har set.
Øl, Cider & RTD

På Bevco.dk finder du det største online udvalg af alt inden for øl og vand. Vi har masser af forskellige fadøl, danske, udenlandske og specialøl. Dertil kommer vores store sortiment af vand i alt fra juice til sodavand, til økologisk saft til RTD produkter. Du er altså havnet det helt rigtige sted, hvis du skal have fyldt køleskabet godt op med lækre drikkevarer til både hverdag og fest.

Øl, Cider og RTD til de bedste priser

Vi sætter en ære i at have alle de populære drikkevarer til de billigste priser, og samtidig er vi altid på udkig efter nye og spændende øl, cider og RTD produkter, således at vi altid kan sikre vores kunder det bredeste og mest varieret udvalg af drikkevarer. Vi tror nemlig på en god blanding af tilbud og kvalitet inden for øl, cider og RTD.

Øl, cider og RTD til enhver fest!

Skal du holde fødselsdagsfest, studenterfest eller måske havefest? Vi har fadøl til enhver pris og til enhver lejlighed og et bredt sortiment indenfor både Tuborg, Weissbier, Heineken og Erdinger. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af flaske øl og dåseøl, hvis du mere er til det. Her kan du blandt andet vælge imellem klassiske pilsnere som Carlsberg, Kronenburg 1664, Corona og Tiger Beer, eller prøve nogle af de mørke specialøl som eksempelvis Guinness og Newcastle Brown Ale. Ja, udvalget er stort og priserne er i bund! 

Tuborg er, ifølge en undersøgelse foretaget af Berlingske, danskernes foretrukne øl. Tuborg har siden 1970 været en del af Carlsberg group. Denne øl blev først fremstillet på Strandvejen i Hellerup i 1873. Den første flaske Tuborg-pilsner blev solgt i 1880. Navnet på denne øl stammer fra Thuesborg, som var en kro i 1690’erne beliggende i Hellerup-området. I 1996 blev den sidste Tuborg-øl brygget i Hellerup, som siden er blevet forvandlet til et lejlighedskompleks, som faktisk har beholdt navnet, da det nu hedder Tuborg Havnepark. Denne ølproducent er nu lokaliseret i Fredericia og fremstiller en række øl udover den kendte pilsner. En Tuborg Classic er også én af danskernes foretrukne øl.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af flaske- og dåseøl, hvis du mere er til det. Her kan du blandt andet vælge imellem klassiske pilsnere som Carlsberg, Kronenbourg, Corona og Tiger beer, eller prøver nogle mørkere øl som Guinness og Newcastle Brown Ale. Ja, udvalget er stort, og priserne er i bund!

Albani et odenseansk ølbryggeri, og er i dag en del af Royal Unibrew A/S. Under øl, cider og RTD kategorien finder du en sand dansk klassiker på flaske, dåse og fustage!

Hvilke ciders og ready to drink forhandler bevco.dk?

Cider er en alkoholisk drikkervare lavet på fermenteret æblejuice. Cider er yderst udbredt i Storbritannien, men er i den grad også blevet et hit blandt danskerne. Briterne udgør hovedandelen af verdensbefolkningen når det gælder cider-forbrug, og har også verdens største ciderproduktion.  

Hvis festen skal være ekstra god og udvalget endnu større, så har vi selvfølgelig også en masse forskellige cidere og ready to drink produkter at vælge i mellem. Der er den populære Mokaï Hyldeblomst til den søde tand, den friske Barcardi Breezer Pineapple til den lækre-tørstige og den klassiske Cult Shaker til dem, der bare gerne vil have lidt energi og feste hele natten. Strongbow er den cider med verdens største markedsandel med 15%, og det dobbelte i Storbritannien.    

Somersby cider er siden 2008 blevet produceret af Carlsberg og blev for 10 år siden et kæmpe hit blandt danskere. Trods denne ciders korte historie, forhandles den allerede i næsten 50 lande.   

Du kan selvfølgelig også købe din spiritus her på Bevco.dk, hvis du lige skulle være blevet tørstig efter en Vodka Red Bull eller en Vodka Juice. Under øl, cider og RTD på bevco.dk, finder du 5 forskellige slags Bacardi Breezer til under 12kr stykket!

Smirnoff Ice er en af de ubestridt største RTD-produkter på markedet. Dens forfriskende smag egner sig til lune sommeraftener, forfester, og i hvert fald også en bytur!

Cider og energidrik producenten Cult blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen. Han manglede et RTD-produkt der kunne sætte sine gæsters fest i gang. Hans produkter sælges nu på tankstationer og over 500 natklubber.

Cult fremstiller RTD og friske, smagfulde cidere som bla. Mokai, der kom på markedet i 2009 og har været én af danskerne yndlingscidere lige siden. Mokai har en frisk smag af hyldeblomst og indeholder derudover koffein, så du kan holde festen i gang til den lyse morgen.   

Cult Shaker er gået hen og blevet en ”kult” RTD og cider blandt især unge danskere. Ofte kaldes den ”The Party Maker”, da den indeholder vodka og koffien, og fås i varianterne Original, Orange og Pineapple   

Øl, cider og RTD er lig hygge!

Vi danskere er rigtig glade for øl, cider og RTD produkter. Det uoversættelige danske begreb ”hygge” går tit hånd i hånd med en øl, cider eller et RTD-produkt. Om du griller med vennerne eller der er lagt op til den helt store klinge, har vi de nødvendige drikkevarer til dine behov.   

Ready-to-drink

Grundet travlhed blandt en stor den af befolkningen, og vores nutidige krav på, alt skal være ”nemt”, er RTD-produkter ekstremt praktiske. Lige netop denne udtalelse kan bakke forbrugernes meninger om, hvorfor RTD-produkter er så ”handy”. Det er nemlig, at RTD-produkter er smagfulde og nemme at servere. Derudover er de smarte at have med på farten, og hos bevco.dk kan du købe en hel masse RTD-produkter til at matche dine præferencer. Det er også en fordelagtig løsning for barer og natklubber, da disse RTD-produkter kun skal have fjernet kaplsen, og bum, så er den klar til gæsten.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan give dig det bedste tilbud på drikkevarer og rådgive dig de forskellige øl, cider og RTD-produkter og anden information.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?