Nord Karamelliseret Æble og Egetræ Snaps 40% 50 cl.

Nord Karamelliseret Æble og Egetræ Snaps 40% 50 cl.

Baseret på 1 anmeldelser
Pr. flaske 349,00 DKK  

42 stk. på lager

Nord Karamelliseret Æble og Egetræ Snaps 40% 50 cl.

 

I sommeren 2016 stod Rie Uldahl klar med sin første produktion af 3 nye luksus snapse fra Nord Bornholm. Inden produktionen stod klar, vandt Rie Uldahl Danmarksmesterskabet for professionelle  i snaps 2016. Rie Uldahl er født og opvokset i Allinge og vendt tilbage til sin fødeø, som kok, for at starte sin drøm om at lave et firma med unikke snapse. Netop på Nord Bornholm er naturen rå og storslået, med stejle klippesider og urskov, hvor vind og vejr præger den unikke smag der fremstår i snapsen.

 

Rie Uldahl bruger helst ikke mere end 2 komponenter i snapsen, hvilket efter hendes mening, giver en unik, ærlig og autentisk oplevelse af naturen i flaskerne. Nord Karamelliseret Æble og Egetræ Snaps er frisk og fyldig med syrlighed fra æble samt dybe og kant fra egetræet som giver trænoter og garvesyre. Velegnet til det lidt kraftigere mad til frokost eller i særdeleshed, som en ”Nordisk cognac” eller avec til aftenhygge -eller en god kop kaffe med dessert.

Den vigtigste oplevelse Rie Uldahl har gjort sig umage for, at folk der drikker snapsen fra Nord – Snaps by Rie Uldahl skal have, er at den ikke opleves sprittet. Det er vigtigt for hende at snapsen fremstår helt enkel, med respekt for naturen og at hver enkelt smag er fremelsket til sit ypperste. Så folk, der normalt ikke kan lide den sprittede smag fra brændevin også kan nyde en snaps. Dette produkt er ganske vist snaps, men det er på tide at opgraderer, det vi før har kendt som snaps, til noget nydelsesfuldt og eksklusivt.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?