Bevco A/S
Søg
Cart

Nord Brombær Snapse Likør 20% 50 cl.

På lager

380,00 kr.

Beskrivelse

Nord Brombær Snapse Likør 20% 50 cl.

 

I sommeren 2016 stod Rie Uldahl klar med sin første produktion af 3 nye luksus snapse fra Nord Bornholm. Inden produktionen stod klar, vandt Rie Uldahl Danmarksmesterskabet for professionelle  i snaps 2016. Rie Uldahl er født og opvokset i Allinge og vendt tilbage til sin fødeø, som kok, for at starte sin drøm om at lave et firma med unikke snapse. Netop på Nord Bornholm er naturen rå og storslået, med stejle klippesider og urskov, hvor vind og vejr præger den unikke smag der fremstår i snapsen.

 

Rie Uldahl bruger helst ikke mere end 2 komponenter i snapsen, hvilket efter hendes mening, giver en unik, ærlig og autentisk oplevelse af naturen i flaskerne. Nord Brombær Snapse Likør har med sine 250 g brombær pr. flaske en frugtig og rig oplevelse af den ellers milde og pikante likør. Velegnet til dessert, is eller måske ris a la mande. God chokolade og kaffe er også en uimodståelig følgesvend til den friske og indbydende likør.


Den vigtigste oplevelse Rie Uldahl har gjort sig umage for, at folk der drikker snapsen fra Nord – Snaps by Rie Uldahl skal have, er at den ikke opleves sprittet. Det er vigtigt for hende at snapsen fremstår helt enkel, med respekt for naturen og at hver enkelt smag er fremelsket til sit ypperste. Så folk, der normalt ikke kan lide den sprittede smag fra brændevin også kan nyde en snaps. Dette produkt er ganske vist snaps, men det er på tide at opgraderer, det vi før har kendt som snaps, til noget nydelsesfuldt og eksklusivt.

Læs mindre
Specifikationer