Nord Bøge Snaps 40% 50 cl.

Nord Bøge Snaps 40% 50 cl.

Pr. flaske 349,00 DKK  

25 stk. på lager

Nord Bøge Snaps 40% 50 cl.

 

I sommeren 2016 stod Rie Uldahl klar med sin første produktion af 3 nye luksus snapse fra Nord Bornholm. Inden produktionen stod klar, vandt Rie Uldahl Danmarksmesterskabet for professionelle  i snaps 2016. Rie Uldahl er født og opvokset i Allinge og vendt tilbage til sin fødeø, som kok, for at starte sin drøm om at lave et firma med unikke snapse. Netop på Nord Bornholm er naturen rå og storslået, med stejle klippesider og urskov, hvor vind og vejr præger den unikke smag der fremstår i snapsen.

 

Rie Uldahl bruger helst ikke mere end 2 komponenter i snapsen, hvilket efter hendes mening, giver en unik, ærlig og autentisk oplevelse af naturen i flaskerne. Nord Bøge Snaps er en decideret frokostsnaps. Mild og viskøs. De spæde og nye bøgeblade fra Slotslyngen på Nord Bornholm, dulmer sprit smagen og omfavner dig med forårets ynde.

Den vigtigste oplevelse Rie Uldahl har gjort sig umage for, at folk der drikker snapsen fra Nord – Snaps by Rie Uldahl skal have, er at den ikke opleves sprittet. Det er vigtigt for hende at snapsen fremstår helt enkel, med respekt for naturen og at hver enkelt smag er fremelsket til sit ypperste. Så folk, der normalt ikke kan lide den sprittede smag fra brændevin også kan nyde en snaps. Dette produkt er ganske vist snaps, men det er på tide at opgraderer, det vi før har kendt som snaps, til noget nydelsesfuldt og eksklusivt.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?