0,00 DKK
Vis menupunkter

MEDARBEJDERE


Hos Bevco er vi et sammentømret hold som arbejder hårdt på at vores kunder og samarbejdspartnere har det godt i vores selskab. Mød holdet bag Bevco.dk herunder:  

Casper Lindbjerg Nielsen, Logistik & Administration
Email: cn@bevco.dk
Dir. tlf.: +45 23693462

Casper er medstifter og partner i virksomheden og ansvarlig for den daglige drift i form af logistik, ordrehåndtering, økonomi og indkøb. Casper kender virksomheden ud og ind og har en klæbehjerne der ofte slår EDB-systemernes effektivitet.

Eske Ellekrog Holm, Salgschef
Email: ee@bevco.dk
Dir. tlf.: +45 71995804

Eske er vores salgchef og partner som altid sætter kundeservicen i førersædet. Foruden en faglig uddannelse indenfor marketing og salg har Eske en disciplinær og punktlig tilgang til arbejdet og helmer ikke før kunderne er tilfredse.

 

René Christensen, Lageransvarlig
Email: rc@bevco.dk
Dir. tlf.: +45 22632398

René er rygraden i vores 600 m2 strømlinede lager. Foruden en humoristisk sans ud over det sædvanlige og lidt for mange rappe replikker kører René lagerrutinen med hård hånd og sørger for at varerne kommer korrekt ud til tiden.Michael Svejstrup Olesen, Adm. Direktør
Email: ms@bevco.dk
Dir. tlf.: +45 28602084

Michael er virksomhedens grundlægger og hovedaktionær. Når ikke Michael tager sig af medarbejdere, kunder og leverandører, arbejdes der passioneret med udvikling og optimering af virksomheden. Michael har et stort iværksætterhjerte og en bred viden indenfor ledelse, afsætning, økonomi og jura.

 

Jesper Nedergaard Jepsen, Bestyrelsesformand
Email: jnj@bevco.dk

Jesper er investor og bestyrelsesformand i Bevco og er ansvarlig for økonomistyrringen. Jesper har mange års erfaring med e-commerce og er specialist i økonomioptimering.

 

 

Kunderne siger fremragende

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år for at købe alkohol på Bevco.dk

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe stærk alkohol for personer under 18 år.