Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Manchester Blackberry Infused Gin 40% 50 cl.

På lager

278,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Manchester Gin blev lanceret i 2016 af Jen og Seb, som i starten destillerede ginnen hjemme i deres stue. I 2019 åbnede de The Spirit of Manchester Distillery, placeret i de bevaringsværdige hvælvinger under jernbanen i Manchester centrum og kan nu producere mere end 1 million flasker om året.

Manchester Gin tilbyder 6 forskellige, prisbelønnede gins: Signature, Raspberry Infused, Wild Spirit, Blackberry Infused, The Haçienda, Overboard (navy strength), som har vundet flere medaljer ved internationale spiritus konkurrencer, i tillæg til særlige udgaver (limited edition).

Manchester Gin er dedikeret til at tilbyde produkter, som har den mindst mulige indflydelse på miljøet (flasker er lavet af genbrugsglas, destilleriet vil blive karbon-neutralt i 2022, 0% affald til lossepladser, 98% af produkternes materialer hentes i Storbritannien). Manchester Gin er også dedikeret til at give tilbage til barverdenen, som hjalp dem i starten, og de er stolte over at udvise social ansvarlighed overfor dem, som har brug for det, samt deres ansatte.

Manchester Gin Wild Spirit er en kompleks og urteagtig gin, inspireret af gåture gennem Syd-Manchesters frodige skove.

Hovedkrydderierne er salvie, timian, mandel, citronmelisse, mælkebøtterod og burrerod.

Manchester Gin Wild Spirit’s smag af smøragtig gran og rosmarin minder os om, at enebær er konge. En summen af hvid peber med underliggende noter af jord og frodig skov. Et strejf af hvid pære giver en brise af friskhed.

Den anbefales i en G&T med Franklin & Sons Rosemary Tonic w/ Black Olive, pyntet med et brombær og en timiankvist.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53790
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
LandEngland
Størrelse50 cl.
KategoriGin
MærkeManchester Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!