Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Malfy Originale Gin 41% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

196,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Malfy Gin har i høj grad har gjort sig bemærket med sine citrus-baserede gins, men man skal bestemt heller ikke kimse ad deres bud på en helt ”regulær” gin! Man får stadig et hint af den ikoniske citrussmag, det er kendetegner de tre andre gins i serien, men der er ingen tvivl om, at det er enebær, der spiller den bærende rolle i Gin Originale.

Det er en gin, der placerer sig solidt på den tørre side, men også bærer tydeligt præg af det italienske kildevand fra Mont Viso, der tilfører en ren og mineralsk smag. Oveni dette får man også et pust af koriander, cassia bark og kvan, der i samspil med de andre smagsnuancer munder ud i en traditionel og bundsolid dry gin.

Malfy Gin er en relativt ny gin, der blev introduceret til markedet i 2016 som en del af Biggar & Leith, der ønskede at udbrede spiritussen fra de mange små, familieejede destillerier rundt omkring i Europa. De lavede lidt af et scoop ved at kontakte Vergnano-familien, der har destilleret alkohol i flere årtier, og deraf kom altså Malfy, der kun 3 år senere blev opkøbt af Pernod Ricard. Det er der kommet 4 lækre smagsvarianter ud af, som naturligvis alle kan findes her på siden.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11853
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol41%
KategoriGin
MærkeMalfy Gin
LandItalien
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!