Terre di Leone

Se vores store udvalg af Terre di Leone, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige varer til priser fra 145,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Terre di Leone

I den lille søvnige by Marano di Valpolicella ligger Terre di Leone. Det lille vinhus er ejet og drevet af Federico Pellazardi og Chiara Turati. De har sammen formået at cementere sig ret højt på Valpolicellas vinhimmel og kvaliteten er ikke at tage fejl af. 

Parret startede projektet i 2005, og råder i dag over 7 hektar vinmarker plantet i høj og kølig elevation i Classico zonen. De producerer årligt omkring 46.000 flasker vin.

Federico er kendt for hans passionerede og detaljeorienterede tilgang til vin. Han står selv for produktionen fra druer til det færdige produkt. I marken kører han med utroligt lavt udbytte. I kælderen bruges tyngdekraften til druerne, som nænsomt bliver presset inden de gæres i forskellige fade. Federico er også kendt for at være den producent der tørrer druerne længst, til hans Amarone vine, sommetider helt op til 170 dage. Det er med til at giver vinene en utrolig dybde og sjælden set kompleksitet.

Derudover producerer de også vinene fra Il Re Pazzo, der på ingen måde skal opfattes som anden vinene til Terre di Leone. Vinene er fremstillet med mindre brug af fade, i stedet er der fokus på frugten. Det er vine der rammer deres drikkevindue tidligt, uden at det går ud over kvaliteten.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?